⚽ SL 25/26 H:25 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 7 Mart | beIN Sports 1

Tüm dünya puan kaybımıza hatta yenilgimize odaklandı. Hatta çoğumuz da dahil. Öyle bir maç işte.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray takımı konsantre maça çıkarsa yarım saat yeter paramparça eder gecer
Maç başladığında belli olur zaten takım koşup pres yapıp istiyorsa kazanır
Ayağının ucuyla topa giriyorsa geçmiş olsun

Garip bir hissiyatım var,

Eğer erken dakikalarda gol bulursak maçı tutamayız ve 1-1 falan berabere biter.

Ama BJK erken dakikalarda golü bulursa 5-2'lik Juventus maçına döndürürüz, ikinci yarı bunları forse ederiz ve 1-3 falan kazanırız.

Barış solda oynadığında %20 çok iyi %80 çok ama çok kötü oynuyor. Anlamsız top kayıpları, sürekli sağa çekip vurma hevesi ve sol ayağıyla asla orta yapamıyor.

Sağda oynadığında ise belki skor katkısı bir tık düşebiliyor ama takıma katkısı çok yükseliyor. Rıdvana karşı da fiziği çok üstün gelebilir. Keşke bugün sağda oynasa.

Maçın ilk yarı 0-0 bitmesi lazım ikinci yarı kırılacaklar gol ve goller bulacağız

Bu maçı bize vermezler. Maç sonu dursun ozbek istifa seslerini duyar gibiyim

Okan hocam, Beşiktaş deplasman karnemiz, bizimkilerin Beşiktaş maçlarındaki saçmalamaları, bu sezonki derbi performansımız, hafta içi oynanacak Liverpool maçı, hakem ve federasyon faktörlerini hep birlikte düşününce kazanacağımıza olan inancım çok azalıyor. Maçı izlemek bile gelmiyor içimden.

Okan hocam, Beşiktaş deplasman karnemiz, bizimkilerin Beşiktaş maçlarındaki saçmalamaları, bu sezonki derbi performansımız, hafta içi oynanacak Liverpool maçı, hakem ve federasyon faktörlerini hep birlikte düşününce kazanacağımıza olan inancım çok azalıyor. Maçı izlemek bile gelmiyor içimden.
Güle güle dostum

Bu atmosferi oynayamayan topcular Liverpool deplasmaninda ne yapacaklar!?!? Bu macta cok sakik ve akli basinda oyun bekliyorum ki Liverpool maci icin umit olsun.

Ersin-Murillo-Agbadou-Uduokhai-Rıdvan-Asllani-Orkun-Ndidi-Cerny-Olaitan-Oh

bjk 11i açıklandı

Beşiktaş XI: Ersin, Murillo, Agbadou, Uduokhai, Rıdvan, Ndidi, Asllani, Cerny, Orkun, Olaitan, Oh.

Ersin'e yapacağımız baskılardan sonuç almalıyız.

Bana göre ligin şampiyonunu belirleyecek kırılma maçıdır. Bu sebeple;

Okan bey, senin için hala az da olsa varolan son kredi maçın bu maçtır. Ne yaparsın nasıl yaparsın bilemem ama bu maçı SEN almak zorundasın. Bu akşam yaptıkların veya yapamadıkların futbol kariyerini doğrudan etkiler.

Komik, anlamsız, temelsiz bahanelerini bir kenara bırak.Son kez sendeyiz.
arkadaş yeni galiba

Geri
Üst Alt