- 20 Ağustos 2017
- 23.673
- 16.096
- 1.838
Aha Zen reklami
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mert abi öndeyiz keyfini çıkartBitse de gitsek bir maç. Zerre keyif almıyorum. Beşiktaş'ın itirazlarından midem bulandı.
oyunu ayrı her pozisyon it gibi hakeme koşturması garip.Orkun kendi kendini mamalıyor fener maçındaki gibi kırmızı görecek sandım ben... ama görmedi adi herif
Kargalar ōtmesinler. Skriniar Sara nin ayak bilegine kiracakt. Ne dedi ezik fenerasyon, fener atagi kesildi dedi utanmadan. Skriniara kirmizi verilmeliyken, faul bile calmadi serefsizlrr. Bu mactaki posizyonda bisey yoktu, skriniarinki kiyaslayincasanenin kart yediği pozisyonla ilgili hemen twit atmış tinerci itler
edit: biz de atmışız twit güzel
Sene ilk yarının en kötüsü asist yapti ama Lang girmeli
Sara hiç ortada yok Yunus denenebilir Bu tip maçları iyi oynar
Lemina çok kötü yine bitik ama yerine alacak adam yok fark 2 olursa Ilkayi deneyebilir
Sane kırmızı değil ya bence.Barış Alper'in pozisyonu net penaltıydı. Orda penaltı vermedi diye, Sane'ye kırmızı çıkaramadı. Kısacası hakem ipin ucunu kaçırmış durumda. Daha şimdiden maçın önüne geçti.
Bence Liverpool maçına saklıyor kendini herkesSanchez’in sakarliklar devam etti ilk yari
Sane de rezalet durum da levent’e karsi oldugu gibi ridvan’a üstünlük saglayamadi ciddi’ye almadigi icin
Bu iki oyuncu disinda takim istekli ve hareketli
Jacops,Torreira,Abdulkerim ve Baris bayagi iyiler
lpoola saklama filan olamaz artık takımdaki cogu oyuncu elendigimizin farkında bence tabi şahsi pr yapmak icin diyorsan evet sane bu kafada maalesefBence Liverpool maçına saklıyor kendini herkes
Kasmadan oynuyoruz ona rağmen Bjk hücumda hiçbir varlık gösteremedi,savunmada da iyi değiller 1 tane adam gibi fırsat bulduk o da gol oldu