⚽ SL 25/26 H:25 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 7 Mart | beIN Sports 1

Adam ters yönden gelen araç gibi Barış'a bodoslama girdi, Barış airbag açtı pert oldu. Eğer bu penaltı değilse hiçbir pozisyon penaltı değildir. İnanamıyorum. Resmen doğrandık ama itirazı bizim yerimize BJK yaptı.

Rabbim büyük, kansız Tff'ye yine fırsat vermedi.

Geçileceğini anlayınca attı kendini yere, pozisyon bitip gidene kadar da kıvrandı yerlerde
Çok sahtekarlar çokk
Yeminle neye utanacağımı şaşırdım. Her pozisyonda hakemi aldatmaya çalıştılar. Bunun adı kul hakkına girmektir. Utanmaz arlanmaz adamlar.

Ramazan mübarek gün bunların kepazeliklerine hakaret etmemek için sabır çektim durdum. Utanç verici bir camia. Futbolcusu, taraftarı, teknik direktörü, kulübesi, futbolcusu birlik olmuş yalan dolan hareketler içindeler. Bir tane delikanlı adam bulunmaz mı ya?

Uğurcan Çakır: "Şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan. Burası zor bir deplasman. Beşiktaş taraftarı çok iyi, herkes biliyor, takımlarını çok iyi desteklediler. İlk yarı ortadaydı. Burada 10 kişi oynamak da zor. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettik ve kazandık. İnşallah böyle devam ederiz."

Şerefsiz köpeklere bak hele hala ağlıyorlar.

Maç neden bu kadar uzadı?
Hücum oyuncusu, top kendisindeyken, ayak uzatan defansın ayağına yanlışlıkla görmeden basıyor diye kırımızı görüyor.
İlk yarının sonunda Osimhen'e bariz faul ve basmaya faul bile verilmedi.
Osimhen'in golünde faul falan yok.
Penaltıyı da yedi.

Neyse soktuk geçtik doğmuş ve doğacak tüm akrabalarının bağırsaklarına. Defolun gidin köpekler sizi.

Temettü geldi

Temettü geldi

Temettü geldi

IMG_7126.gif

Kaleci sakatlandı topu kendi kullan şerefsizler ahlak satmasınlar

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt