⚽ SL 25/26 H:25 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 7 Mart | beIN Sports 1

Bizden niye kimse hakemi konuşmuyor lan? Çıkın hakemin nasıl jimnastikçileri kolladığını, ilk yarıda 10 kişi kalmaları gerektiğini, tüm faulleri onların lehine verdiğini anlatsın. Jimnastikçilerin tacı nasıl geri vermediğini, anlatsın. Çıkın konuşun!

Yeminle neye utanacağımı şaşırdım. Her pozisyonda hakemi aldatmaya çalıştılar. Bunun adı kul hakkına girmektir. Utanmaz arlanmaz adamlar.

Ramazan mübarek gün bunların kepazeliklerine hakaret etmemek için sabır çektim durdum. Utanç verici bir camia. Futbolcusu, taraftarı, teknik direktörü, kulübesi, futbolcusu birlik olmuş yalan dolan hareketler içindeler. Bir tane delikanlı adam bulunmaz mı ya?

Atçı Sergenin röportajı dinledin mi
Çok büyük ağladı
Oyuncusundan hocasına hepsi sahtekar

derbilerde hırçın olan takım kaybeder bu her zaman geçerlidir sakin kalan takım istediğini alır. bjkliler gereksiz agresifti

Yalnız ilk yarısı ile 2. yarısı gece gündüz gibi farklı bir hakem performansını, devre arası aldığı talimat dışında birşey ile bir Allah'ın kulu açıklayamaz. Herkesin emeğine, yüreğine sağlık, sadece salıncakspor'a, febeye koymadık bu akşam.

1772912561453.webp

1772912651534.webp

Ekli dosyalar

• 1772912614730.webp
    1772912614730.webp
    93,5 KB · Görüntüleme: 0
Barisa yüzdeyüz penalti var. Konusmuyoruz bile okadar alistirdilar hakem hatalarini.

Atçı Sergenin röportajı dinledin mi
Çok büyük ağladı
Oyuncusundan hocasına hepsi sahtekar
Mahir ben bütün sabrımı maçta tükettim kardeş, daha fazla ağlama, yalan, dolan çekemeyeceğim.

O Sergen denen varlık Osi'nin eli göbeğine gelip yüzünü tutarak kendini atan oyuncusuna kızacağına, Osi'ye ikinci sarı kart verilsin diye deli gibi itiraz ediyordu. Böyle bir varlığın röportajını yemişim ben.

Bu lemina kilomu aldi ne? Sanki beli dönmüyor eskisi gibi.

Bizden niye kimse hakemi konuşmuyor lan? Çıkın hakemin nasıl jimnastikçileri kolladığını, ilk yarıda 10 kişi kalmaları gerektiğini, tüm faulleri onların lehine verdiğini anlatsın. Jimnastikçilerin tacı nasıl geri vermediğini, anlatsın. Çıkın konuşun!

VAR ceza sahamızda birilerine çarpan her topta "bekle penaltı arıyorum" dedi bekletti. Aradı resmen bulsam bir tane diye... Bizim penaltıda inceledi mi bilmiyoruz bile...

Son saniye tam topu kazandık maçı bitiricez, bu sefer 4. hakem faul dedi, bir şansı daha olsun diye bir top da o verdi BJK'ye...

Bizimkilere helal olsun bu sefer dikkatli davrandılar, penaltı çalma imkanı vermediler... Özellikle Sanchez yapmadı bir sakarlık...

Sezonun en iyi galibiyetlerinden birisi, Tüm rakipler bize burada 0 puan yazmıştı bu 3 puan soğuk duş etkisi yaratır tüm moralleri iyice bozar. Sane kırmızı yemese ve Lang-Yunus girebilseydi farklı kazanırdık bu maçı ama olsun sonucu almayı başardık. Okan hocaya ve tüm takıma tebrikler şimdi keyifle Liverpool maçına bakabiliriz.

Geri
Üst Alt