- 18 Temmuz 2009
- 80.343
- 234.455
- 5.093
YavNiyeyse rahat galibiyet bekliyorum
TSL’de sahada sağlıklı bir Osimhen varsa hiçbir rakip favori değildir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YavNiyeyse rahat galibiyet bekliyorum
TSL’de sahada sağlıklı bir Osimhen varsa hiçbir rakip favori değildir.
Ben yazdım zaten abi, olaya niye puan hesabı ile bakıyoruz? Şu maçta galibiyet haricinde hiçbir şeyin telaffuz bile edilmemesi gerekiyor. Derbi kazanmadan nasıl şampiyon olmayı planlıyoruz acaba?Onur abi genel averajda öndeyiz,berabere kalırsak bir beraberlik hakkımız daha oluyor FB kazansa dahi
Yenilirsek ama başka bir puan kaybı hakkımız kalmıyor FB'nin de kazandığı senaryoda
Nasıl hiçbir fark yok
“Derbi kazanmadan nasıl şampiyon olmayı planlıyoruz” = “fblilerin hiç yenilmeyen takım nasıl 2. Oluyor abi bakış açısı”Ben yazdım zaten abi, olaya niye puan hesabı ile bakıyoruz? Şu maçta galibiyet haricinde hiçbir şeyin telaffuz bile edilmemesi gerekiyor. Derbi kazanmadan nasıl şampiyon olmayı planlıyoruz acaba?
Onu da geçtim, geçen hafta fenerliler şampiyonluktan ümidini kesmişken şu maçta puan bırakıp niye adamlara tekrar umut veriyoruz?
Hadi onu da geçtim. Daha kaç hafta var. Niye puan kaybı hakkımızı hemen kullanıyoruz? Bas geç, gören de Barcelona ile oynuyoruz sanacak. Hocamızın aklı ile kalbi çelişmezse yine, yeneriz zaten. Sayesinde jk diye bir fobi oluştu.
hic derbi kazanmadan sampiyon olan takim var mi tarihte? eger yoksa bu rekoru kirmak guzel olabilir.“Derbi kazanmadan nasıl şampiyon olmayı planlıyoruz” = “fblilerin hiç yenilmeyen takım nasıl 2. Oluyor abi bakış açısı”
Yani hiç derbi kazanmadan şampiyon olabilen olmuş mu acaba. Ben onu merak ediyorum. Geçmiş 3 yılda zaten derbi performansımız ile ayakta kalmıştık.“Derbi kazanmadan nasıl şampiyon olmayı planlıyoruz” = “fblilerin hiç yenilmeyen takım nasıl 2. Oluyor abi bakış açısı”
Son 3 yılda hangisi lig kazandırdı sence. Çıkar bakalım derbi sonuçlarını. Puan farkı ne oluyordu.34 macin 4'u derbi, 30'u Anadolu. Hangisi lig kazandirir sizce?
34 macin 4'u derbi, 30'u Anadolu. Hangisi lig kazandirir sizce?
Son uc yil anormal. 60 yillik lig tarihinde yok boyle bir sey.Son 3 yılda hangisi lig kazandırdı sence. Çıkar bakalım derbi sonuçlarını. Puan farkı ne oluyordu.
Şu bilmemneli külot reklamlarından da gına geldi. Bayrama kadar başka reklam olamıyor mu ey adminler...
Puan barajı yükseldi. Belirleyici olan derbiler bu yüzden. Ha fener sağolsun hala saçma sapan yerlerde puan bırakmaya devam ediyor ama biz de onlardan farklı değiliz bu yıl.Son uc yil anormal. 60 yillik lig tarihinde yok boyle bir sey.