⚽ SL 25/26 H:25 | Beşiktaş - Galatasaray | 20:00 | 7 Mart | beIN Sports 1

Temkinli olmak lazım, 1 puan da kötü değildir, 3 maçın ikisini kaybettik oradaki. Topçular ve hoca ciddiye alırsa kazanırız.

Bu maçı kaybedersek hoca istifa yazmaktan bizim parmaklar
IMG_7603.webp

Onur abi genel averajda öndeyiz,berabere kalırsak bir beraberlik hakkımız daha oluyor FB kazansa dahi

Yenilirsek ama başka bir puan kaybı hakkımız kalmıyor FB'nin de kazandığı senaryoda

Nasıl hiçbir fark yok
Ben yazdım zaten abi, olaya niye puan hesabı ile bakıyoruz? Şu maçta galibiyet haricinde hiçbir şeyin telaffuz bile edilmemesi gerekiyor. Derbi kazanmadan nasıl şampiyon olmayı planlıyoruz acaba?
Onu da geçtim, geçen hafta fenerliler şampiyonluktan ümidini kesmişken şu maçta puan bırakıp niye adamlara tekrar umut veriyoruz?
Hadi onu da geçtim. Daha kaç hafta var. Niye puan kaybı hakkımızı hemen kullanıyoruz? Bas geç, gören de Barcelona ile oynuyoruz sanacak. Hocamızın aklı ile kalbi çelişmezse yine, yeneriz zaten. Sayesinde jk diye bir fobi oluştu.

Ben yazdım zaten abi, olaya niye puan hesabı ile bakıyoruz? Şu maçta galibiyet haricinde hiçbir şeyin telaffuz bile edilmemesi gerekiyor. Derbi kazanmadan nasıl şampiyon olmayı planlıyoruz acaba?
Onu da geçtim, geçen hafta fenerliler şampiyonluktan ümidini kesmişken şu maçta puan bırakıp niye adamlara tekrar umut veriyoruz?
Hadi onu da geçtim. Daha kaç hafta var. Niye puan kaybı hakkımızı hemen kullanıyoruz? Bas geç, gören de Barcelona ile oynuyoruz sanacak. Hocamızın aklı ile kalbi çelişmezse yine, yeneriz zaten. Sayesinde jk diye bir fobi oluştu.
“Derbi kazanmadan nasıl şampiyon olmayı planlıyoruz” = “fblilerin hiç yenilmeyen takım nasıl 2. Oluyor abi bakış açısı”

34 macin 4'u derbi, 30'u Anadolu. Hangisi lig kazandirir sizce?

“Derbi kazanmadan nasıl şampiyon olmayı planlıyoruz” = “fblilerin hiç yenilmeyen takım nasıl 2. Oluyor abi bakış açısı”
Yani hiç derbi kazanmadan şampiyon olabilen olmuş mu acaba. Ben onu merak ediyorum. Geçmiş 3 yılda zaten derbi performansımız ile ayakta kalmıştık.

Şu bilmemneli külot reklamlarından da gına geldi. Bayrama kadar başka reklam olamıyor mu ey adminler...

gecen sezon 4 derbinin 3unu kazanan bjk 30 puan fark yemisti. kalan derbiyi de kazansalar sampiyon olacaklardi.

şampiyon olduğu sezonda derbilerin alayında sıçmış bir takım yok bunu zamanında tartışmıştık.

Beşiktaşlılara sorsan hakemler sürekli cimbomu kolluyor ama maşallah sözde bizi kollayan hakemler 10 maçta 1 galibiyeti zor çıkarmış burada. Uyduruk kırmızılar mı dersin penaltılar mı dersin hepsini yaşayan biz ama bizim yerimize ağlayanlar bunlar.

Geri
Üst Alt