⚽ SL 25/26 H:25 | Beşiktaş - Galatasaray | 20:00 | 7 Mart | beIN Sports 1

maalesef puan bile alamıcaz maça çıkmaya gerek yok i akıllar liverpool maçında akıllar bilmem nerde diye diye maskara olucaz adamlara yazık

BJK sevgisi ile öne çıkan birisi var, bir de her BJK maçında 404 veren müthiş stoperimiz.
Adam öyle bjklıki Rize de bjk den 7 tane yedi sesi çıkmadı tebrik etti sonra biz aynı takımına 3 4 tane atınca camiamıza çamur attı
Radikal değişimler artık şart

Hocanın başlığına yazmıştım, 3 gün taktik çalıştık diye Barcelona olmayacağız ama tamamen takımın mentaline hizmet eden 1 hafta geçirirsek çok daha iyi dönüş alabiliriz.

Bilmiyorum belki ben abartıyorum ama bu takımda benim hissettiğim çoğu futbolcu arasında bir sıkıntı var. Birbirleriyle yoksa da genel olarak bir sıkıntı olduğu aşikar.

Açıkçası çok umurumda değil, zaten çok önceden bu yıl şampiyon olacağımıza inanmıyorum diye belirtmiştim. Şu maçı kazanırsak fikrim değişir tabii ama zor.
Valla kazansakta şampiyon olduk diyemeyiz. Fener gelip evinde seni yenerse gider şampiyonluk.

Adam gibi oynayalim Süper oynayalimda demiyorum. Rakibi bomboş bırakmayalım salakça goller yemeyelim. Bu takım kalitesinin aşağısında oynuyor

Çok zor maç ama, özellikle şu ekşi sözlükteki tinerci onun bunun çocuklarını göt etmek için kazanalım bari.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğurcan
Boey Sanchez Abdül Jakobs
Lemina
Sane Torreira Sara Barış
V​

Forma girmis ve seneye cok daha iyi durumda olacak bir rakibe karsi, iç sahada taraftar ile fark yaratabilen bir rakibe karsi oynayacagiz. Ustune bizim deplasman performansimiz rezalet. Tek avantaj 7 gunluk bir dinlenme suresi. Bu 7 günü iyi kullanmazsak sadece bu mac degil, Liverpool ve Basak maclari da talihsiz olur. Ama iyi bir 7 gun gecirip bu maci da alirsak, hersey cok farkli olabilir. Bunun kararini da oyuncular verecek, Sampiyonlar Ligine dunya'nin en iyi oyuncular arasina girecek kadar degerliler mi, yoksa hepsi sadece bir 'tesaduf' muydu..

Geri
Üst Alt