Tolga Açıkgöz
Tecrübeli Üye
- 27 Kasım 2008
- 6.656
- 1.271
- 1.918
Ulan iyiki yenmişiz bjk'yi. Şu maçın senaryosuna göre kahrolurduk herhalde...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün de yazdım puan farki 4 olmasaydi son 5 dakikada 2 gol atmalarına çıldırirdimUlan iyiki yenmişiz bjk'yi. Şu maçın senaryosuna göre kahrolurduk herhalde...
Çok iyi olur.Su konuyu kitlesek mi?
@Barış Toraman on goruleriniz iyidir hocam ,fener bu oyuna rağmen neden yenilmiyor yada yenilgi alacaklar mı?
Ben sürpriz puan kayıpları hep bekledim lakin fener yenilgiyi ve fenere kirmizi kart ligin son haftalarina kadar olmayacak diye düşünüyorum hala yani kopana kadar
@Nedim SertelKimin düşeceği son haftaya bile kalabilir, puanlar çok yakın. Kayseri, Konya Eyüp'ten birisi bunlara kesin çelme takar. + Başakşehir ile JK'nın arasında 4 puan var. Başak'ın Konferans ihtimali de olabilir. + Antep'te Burak haftaya kovulabilir. Son 4 maçta galibiyetleri yok. Bu hafta gümrüğe puan bırakmış. Geçen hafta da Ziraatte taraftarla tartıştı. Yeni hocayla çıkarsalar maça ciddi şansları olabilir. Haftaya Gümrük'ün de son şansı. Fener maçında 3 puan alırlarsa ligde kalabilirler. Çünkü heriflerin daha Kayseri, Konya, Eyüp ile maçları var. Ben bunlara kesin düştü demiştim ama mucize de yaşanabilir, hiç belli olmaz. Şu an 15. Eyüp'ün 22 puanı var. Geçen yıl kümede kalan son takım 44 puanla Antalya olmuş (37 puanla Bodrum düşmüş). Tabii 36 maç oynanmış. Yani 38 puanla ligde kalınmış da denebilir. Nitekim 18/19'da Göztepe 38 (37 puan alan Bursa düşmüş), 17/18'de Konya 36 puanla (33 puan alan Osmanlıspor düşmüş) kalmış ligde. Onun haricinde son yıllarda küme mevzusu garip bir yere evrildi zaten, 4 takım düşme, pandemi ve deprem derken küme düşmenin kaldırılması vs sebebiyle.
Fener'in fikstüre kolay diyorlar da, orta doğudan daha karışık görünüyor. Can havli ile oynayan takım her zaman tehlikeli ve zordur.