SL 25/26 H:25 | Fenerbahçe 3-2 Samsunspor | MS | 8 Mart | beIN Sports 1

Orası öylede. Bu hakemlere rağmen bu salaklar yine puan ve puanlar kaybedecek. O kadar rezil oynuyorlar. Abartısız söylüyorum son 4 senenin en kötü Fenerbahçesi bu. Ben bu sefer iç sahada çok rahat kazanacağımızı düşünüyorum.

Bence de en kötü Fenerbahçesi ama bu sezon kadar da itelenmediler şimdiye kadar. Eskiden gizlice bunları kolluyorlardı ama artık haciosman şerefsizi gibi tipler çıkıp bizi hedef gösteriyor. Medyada da artık Galatasaray düşmanlarıyla dolu.
Derbi maçına da şimdiden odaklanmışlardır zaten şikeciler, fenerasyon ve siyasetçiler Galatasaray’a nasıl puan kaybettiririz diye.

Bence de en kötü Fenerbahçesi ama bu sezon kadar da itelenmediler şimdiye kadar. Eskiden gizlice bunları kolluyorlardı ama artık haciosman şerefsizi gibi tipler çıkıp bizi hedef gösteriyor. Medyada da artık Galatasaray düşmanlarıyla dolu.
Derbi maçına da şimdiden odaklanmışlardır zaten şikeciler, fenerasyon ve siyasetçiler Galatasaray’a nasıl puan kaybettiririz diye.
Bana göre en zor maçımız BJK deplasmanıydı. Onları bile net penaltımız verilmemesine rağmen üstelik 50 dakika 10 kişi oynayarak yendiysek bu saatten sonra o mafya artığı ve hakemleri vız gelir. Ben çok rahatım valla, bu takım şampiyon.

Bu feneri yıllardır tanıyamayan arkadaşlar ben size durumu şöyle özetliyim
Dün biz bjk ye yenilsek bugün elleri ayakları birbirine girer ilk yarıya 2-0 girerlerdi ikinci yarı 2-2 biterdi.

Şunu anlayın fenerin dna sı stresli anları kaldırmamak üzerine. Dün biliyordum fenerin bugün kazanacağını.

Hadi puan puana ya da bizden 1-2 puan önde olarak rams park a gelsinler, sahada bembeyaz kesilip titrerler. Bu işler psikoloji işi, karşında yıllardır son anlarda şampiyonluk kazanmış bir rakip var dayanamazsın.
ama biz yensek de yenilsek de her türlü kazanmak zorundalar çünkü geride olan onlar yani her türlü strese girmiş oluyorlar, bugün resmen ya tamam ya devam maçıydı onlar için mesela, al sana stresin kralı, ki zaten az daha yeniliyorlardı dk88 de maç 1-2ydi

Basaksehir ve trabzonu yenip en az 4 puan farkta tutmak lazim bu ezikleri.
kesinlikle öyle en az 4 puan fark ile fb maçına çıkmak lazım çünkü futbol bu bi yenilgi falan olursa sıkıntı ayrıca en az 4 puan önce olursak kazanmaktan başka şansı olmayan taraf onlar olacak,yani stresli,gergin taraf onlar olacak, biz berabere bile kalsak düşünsene yine 4 puan yani 2 maçlık fark,hatta o derbide ilk golü biz atarsak seyret cümbüşü, fb iyice risk alacak savunma ileri çıkacak

kesinlikle öyle en az 4 puan fark ile fb maçına çıkmak lazım çünkü futbol bu bi yenilgi falan olursa sıkıntı ayrıca en az 4 puan önce olursak kazanmaktan başka şansı olmayan taraf onlar olacak,yani stresli,gergin taraf onlar olacak, biz berabere bile kalsak düşünsene yine 4 puan yani 2 maçlık fark,hatta o derbide ilk golü biz atarsak seyret cümbüşü, fb iyice risk alacak savunma ileri çıkacak
3 puan farkla gelirlerse tff maçı bunlara vermek için her türlü hokkabazlığı yapar. Eğer 3 puan farkla gelip bizi yenerlerse ikili averajda bizi geçecekler onun için bunlarla oynayacak maça kadar 4 puan fark korunmalı.

Konya ve Kayseri matematiksel düşmeyi garantilememis olsun FB den puan alacaktır. Benim içimde öyle bir hissiyat var nedense

2 mağlubiyetimiz olmasına rağmen 6 deplasmanda gol yemisiz ve bu sayı 7

Yani mağlubiyetleri çıkarınca 4 deplasmanda 4 gol yemisiz. 6 deplasmanda gol yememisiz.

Fenerde ise durum tam tersi. Hiç mağlubiyetleri olmamasına rağmen 8 deplasmanda 13 gol yemişler ve sadece 5 deplasmanda kaleyi gole kapatmışlar.

İçerdeki gibi sictiklari bir deplasmanda avuclamalari çok yüksek. Büyük ihtimalle bizim deplasmanda avuclamalarini bekliyorum gol olarak kısır kalacaklarını düşünüyorum.

Konya ve Kayseri hatta banko denilen Karagümrük maçında gol yemeleri olası. Yediklerinin üstüne destekle kaç atacakları önemli açıkçası.

Antalya'daki gibi Kasımpaşa maçındaki gibi sicarlarsa alır götürürüz. İnşallah bu yolun sonu hakettigimizi erkenden alırız.

Burada heralde sonuna kadar hakettigimizin aksini düşünen yoktur. Görülüyor işte biraz akıllı Yönetim ve yabancı var olsa şuanda inanın fark ne 10 en az 12-13 puan falandı abartı da yapmıyorum.

Nedeni de belli zaten:
Kocaeli maçında 1 puanımızı ver

Konya'da en kötü 1 puanımızı daha ver(ilk golü atacak olmamizdan ve bok gibi oyuna rağmen en kötü berabere kalırdık)

Yasin kol denilen dumenci olmasa +2 puanimizi daha ver(nedeni hiç faul bile çalmamasi kırmızıları vermemesi)

Zaten sadece hakettiklerimizi verseler fark 9

Üzerine birde fenerin haksız maçlarını koyun. İşte matematik ortada görülüyor herşey

Konya ve Kayseri matematiksel düşmeyi garantilememis olsun FB den puan alacaktır. Benim içimde öyle bir hissiyat var nedense
Kimin düşeceği son haftaya bile kalabilir, puanlar çok yakın. Kayseri, Konya Eyüp'ten birisi bunlara kesin çelme takar. + Başakşehir ile JK'nın arasında 4 puan var. Başak'ın Konferans ihtimali de olabilir. + Antep'te Burak haftaya kovulabilir. Son 4 maçta galibiyetleri yok. Bu hafta gümrüğe puan bırakmış. Geçen hafta da Ziraatte taraftarla tartıştı. Yeni hocayla çıkarsalar maça ciddi şansları olabilir. Haftaya Gümrük'ün de son şansı. Fener maçında 3 puan alırlarsa ligde kalabilirler. Çünkü heriflerin daha Kayseri, Konya, Eyüp ile maçları var. Ben bunlara kesin düştü demiştim ama mucize de yaşanabilir, hiç belli olmaz. Şu an 15. Eyüp'ün 22 puanı var. Geçen yıl kümede kalan son takım 44 puanla Antalya olmuş (37 puanla Bodrum düşmüş). Tabii 36 maç oynanmış. Yani 38 puanla ligde kalınmış da denebilir. Nitekim 18/19'da Göztepe 38 (37 puan alan Bursa düşmüş), 17/18'de Konya 36 puanla (33 puan alan Osmanlıspor düşmüş) kalmış ligde. Onun haricinde son yıllarda küme mevzusu garip bir yere evrildi zaten, 4 takım düşme, pandemi ve deprem derken küme düşmenin kaldırılması vs sebebiyle.

Fener'in fikstüre kolay diyorlar da, orta doğudan daha karışık görünüyor. Can havli ile oynayan takım her zaman tehlikeli ve zordur.

Son düzenleme:
KAMUOYU DUYURUSU

Futbol adına keyifli geçmesi beklenen bir geceye, ne yazık ki bir kez daha tartışmalı hakem kararları damga vurmuş; futbolcularımızın sahada ortaya koyduğu büyük emek ve mücadele görmezden gelinmiştir.

Karşılaşmanın henüz başlangıç bölümünde Fenerbahçe futbolcusu Matteo Guendouzi’nin, futbolcumuzun ayak bileğine yaptığı ve doğrudan kırmızı kart gerektiren müdahalesinin herhangi bir kartla cezalandırılmaması, müsabakanın seyrini etkileyen ilk önemli karar olmuştur.

Bir diğer pozisyonda ise Fenerbahçe futbolcusu Jayden Oosterwolde’nin futbolcumuzun boğazını sıkarak yere indirdiği pozisyonun da herhangi bir kartla cezalandırılmaması, kamuoyunda büyük soru işaretleri oluşturmuştur.

Ne yazık ki Türk futbolunda bu tür müdahalelerin görmezden gelinmesi ya da yeterli şekilde cezalandırılmaması, futbolun adalet duygusuna ciddi zarar vermektedir. Rakip takımın attığı gollerle ilgili kamuoyunda oluşan ofsayt tartışmaları da ayrıca değerlendirilmesi gereken bir başka başlıktır.

Öte yandan müsabakanın son dakikalarında, Kulüp Başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım’ın bulunduğu bölgeye yönelik olarak bazı rakip taraftarlar tarafından ağır küfürler edilmiş, saldırı girişiminde bulunulmuş ve yaralama amacı taşıyan yabancı maddeler atılmıştır. Bu tür davranışların münferit kişiler tarafından gerçekleştirilmiş olması, yaşananların ciddiyetini ortadan kaldırmamaktadır. Futbolun ruhuna ve spor ahlakına aykırı bu eylemlerin sorumluları hakkında gerekli işlemlerin yapılması büyük önem taşımaktadır.

Samsunspor Camiası olarak her sezon benzer tartışmaların yaşanmasından ve sahada verilen emeğin bu şekilde gölgelenmesinden büyük rahatsızlık duyduğumuzu ifade etmek isteriz.

Elbette futbolun doğasında kazanmak da vardır, kaybetmek de. Ancak Avrupa kupalarında hakem yönetimi açısından benzer sorunlar yaşamazken, ülke futbolunda aynı tartışmaların tekrar tekrar gündeme gelmesi Türk futbolu adına düşündürücüdür.

Bu nedenle Türkiye Futbol Federasyonu’nu, hem müsabakada yaşanan hakem kararları hem de tribünlerde gerçekleşen olaylarla ilgili gerekli incelemeleri yapmaya ve sorumlular hakkında gereken adımları atmaya davet ediyoruz.

Saygılarımızla,

Samsunspor Futbol Kulübü

Yıllarca bunlarla mücadele ettik işte hala ediyoruz. Fenerli yetiştiriyorlar her sene yemin ederim. Bu mhk hakemleri seçerken kategori atlatırken fenere bağlılık yemini ettirmiyolarsa hiç bişey bilmiyorum. 20 süper lig hakemi varsa 19 u fanatik fenerli adım gibi eminim.

Acayip canımı sıkan bir maç oldu. Pozisyon faul, korneri verdi. Gitti o korner gol oldu ve biz atsak o golü ofsayt verirdi. Bir de çıkmışlar hakemi de yendik şaka gibiler valla ya.

Söylemlere çok kafayı takıyorsunuz. Tabii ki hakemi de yendik vs diyecekler, ne demeleri gerekiyor "leş gibi takımız, berbat oynuyoruz ama hakem tüm takdir haklarını bizden yana kullandığı için böyle maçlarda ayakta kalıyoruz" mu diyecekler.

Her ne söylüyorlar ise psikolojik olarak alt yapısı tamamen yansıtmadan ibaret. Yani doğru olmadığını bildikleri şeyleri (oyuncusundan yöneticisine, muhabirinden yorumcusuna) sürekli daha çok ve daha gür şekilde söylüyorlar ki ikna edebilmek için.

sezon sonunda marius mouandilmadji ve carlo holse alınmalı . ikisinide çok beğeniyorum fakir osimheni :)

Bunların her maç ilk yarıda yerlerde sürünüp, son 30-35 dakikada güç yüzüğüne sahip Sauron gibi maça hükmetmeleri ve bilmem kaçıncı kez 2/1 veya 1/2 yapmaları daha ne kadar sürecek? Son 4 sezondur bire bir aynı senaryo defalarca kez yaşanır mı ya? Farklı teknik adamlar, farklı oyuncular ama hep aynı durum yaşanıyor, bu nasıl mümkün olur? Eşi benzeri var mı dünyada, mesela Real Madrid, Barcelona, Bayern Munich, Man City, Arsenal, Inter, Juve veya diğer büyük kulüplerin herhangi bir periyodunda şöyle istatistik olmuş mudur? Hadi onları da geçtim bizim hiç böyle bir dönemimiz oldu mu? Senede 1-2 hadi anlayacağım da, bu neyin nesi, nasıl bir karanlığa denk geldik..

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunların her maç ilk yarıda yerlerde sürünüp, son 30-35 dakikada güç yüzüğüne sahip Sauron gibi maça hükmetmeleri ve bilmem kaçıncı kez 2/1 veya 1/2 yapmaları daha ne kadar sürecek? Son 4 sezondur bire bir aynı senaryo defalarca kez yaşanır mı ya? Farklı teknik adamlar, farklı oyuncular ama hep aynı durum yaşanıyor, bu nasıl mümkün olur? Eşi benzeri var mı dünyada, mesela Real Madrid, Barcelona, Bayern Munich, Man City, Arsenal, Inter, Juve veya diğer büyük kulüplerin herhangi bir periyodunda şöyle istatistik olmuş mudur? Hadi onları da geçtim bizim hiç böyle bir dönemimiz oldu mu? Senede 1-2 hadi anlayacağım da, bu neyin nesi, nasıl bir karanlığa denk geldik..

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamlar son 4 sezondur dediğin gibi her sezon böyle 5-6 maçları var. Bakıyorsun böyle maçlar sezonda en fazla 1-2 olur. İnsanı sinirlendiriyor valla.

Geri
Üst Alt