SL 25/26 H:25 | Fenerbahçe 3-2 Samsunspor | MS | 8 Mart | beIN Sports 1

Yüksel Yıldırım konuşmadı hiç hayret görmedim demeçlerini... Böyle maçlar öncesi severdi gevezelik yapmayı. Susması pozitif yansır umarım takıma da puan alır Samsunspor.

Samsun hoca değişikliğinden sonra ilk defa tam kadroya yakın bir kadro ile mücadele edecek

Emre Kılınç hariç ciddi bir eksikleri yok
Akıllı oynarlarsa Yigitefe Ostorvolde Mert Levent
Savunma hattına gol atmamalari imkansiz
Hakemler müsade ederse puan kaybı yasanabilir

Samsun fenere karşı ligde son 4 maçta da puan aldı. Bu sefer işleri zor eski formlarında değiller. Fenere 3 maç üstüste puan kaybettirmezler.

Hiçç belli olmaz. Samsun asılırsa şansna hakeminde doğrayacağı bir pozisyon yaşamazsa hiçççç hiç belli olmaz

bunu hiç söylemese daha iyi bence ya.En azından biraz umudumuz olsun
niye umut yok ki? yeni hoca geldi geleli 5 maçta nağmağlup ve gol yemediler, futbolda herşey olabilir ama gerek fbnin mental durumu gerek yeni hoca ile çıkışa geçen samsun olunca benim baya umudum var

niye umut yok ki? yeni hoca geldi geleli 5 maçta nağmağlup ve gol yemediler, futbolda herşey olabilir ama gerek fbnin mental durumu gerek yeni hoca ile çıkışa geçen samsun olunca benim baya umudum var
oyuncu yok samsunda çünkü ileride iş yapabilecek bir de fbnin üst üste 3 maç kayıpta olmasına izin verilmez

cherif nadiaye var, holse var, ntcham var, sonradan emre girebilir, bir anadolu takımına göre gayet güçlü kadro
sorun da bu işte tam olarak birkaç mesaj önce de söylediğim gibi bunlar bayadır formsuz ligde.Ntcham zaten doğru düzgün oynamıyor da holse ve ndiaye'nin son golleri geçen sene ekimde falan ligde

Dünkü topyekün planlı algıdan sonra bu maçtan ümidi olan var mı?
Kk kesin de gidişata göre penaltı da gelebilir.
Bu maç ve haftaya 3 puan kesin.
Bizim başak maçını almamız lazım. Maç fazlasıyla lider olmasınlar

0 beklentiyle takip edeceğim 3 beraberlik hakkımız var artık şikecilerden puan kaybı beklemeye ihtiyacımız yok

Fb'nin oran düşüyor bu sefer zor.
ona şaşırdım ben de, normalde 1.50lere yakındı oranlar ama şuan nerdeyse yurt dışı ile yurt içi aynı olacak nerdeyse, normalde 0.20 lik bir fark olurdu yurt dışı ile, oranlarda bir gariplik bence rakip kayseri,gençler falan değil bana düşük geldi oranlar

ona şaşırdım ben de, normalde 1.50lere yakındı oranlar ama şuan nerdeyse yurt dışı ile yurt içi aynı olacak nerdeyse, normalde 0.20 lik bir fark olurdu yurt dışı ile, oranlarda bir gariplik bence rakip kayseri,gençler falan değil bana düşük geldi oranlar
11'ler açıklandıktan sonra değişim olursa bir daha bakarız.

rakip oyuncuların her maç öncesi grip olup kadro dışı olmasına alışmıştık da şimdi de hakemlere gelmiş sıra.

Geri
Üst Alt