Ahmet Öktem
Sarı Üye
- 5 Mayıs 2025
- 732
- 342
- 383
...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunu hiç söylemese daha iyi bence ya.En azından biraz umudumuz olsun
niye umut yok ki? yeni hoca geldi geleli 5 maçta nağmağlup ve gol yemediler, futbolda herşey olabilir ama gerek fbnin mental durumu gerek yeni hoca ile çıkışa geçen samsun olunca benim baya umudum varbunu hiç söylemese daha iyi bence ya.En azından biraz umudumuz olsun
oyuncu yok samsunda çünkü ileride iş yapabilecek bir de fbnin üst üste 3 maç kayıpta olmasına izin verilmezniye umut yok ki? yeni hoca geldi geleli 5 maçta nağmağlup ve gol yemediler, futbolda herşey olabilir ama gerek fbnin mental durumu gerek yeni hoca ile çıkışa geçen samsun olunca benim baya umudum var
cherif nadiaye var, holse var, ntcham var, sonradan emre girebilir, bir anadolu takımına göre gayet güçlü kadrooyuncu yok samsunda çünkü ileride iş yapabilecek bir de fbnin üst üste 3 maç kayıpta olmasına izin verilmez
sorun da bu işte tam olarak birkaç mesaj önce de söylediğim gibi bunlar bayadır formsuz ligde.Ntcham zaten doğru düzgün oynamıyor da holse ve ndiaye'nin son golleri geçen sene ekimde falan ligdecherif nadiaye var, holse var, ntcham var, sonradan emre girebilir, bir anadolu takımına göre gayet güçlü kadro
Fb'nin oran düşüyor bu sefer zor.
ona şaşırdım ben de, normalde 1.50lere yakındı oranlar ama şuan nerdeyse yurt dışı ile yurt içi aynı olacak nerdeyse, normalde 0.20 lik bir fark olurdu yurt dışı ile, oranlarda bir gariplik bence rakip kayseri,gençler falan değil bana düşük geldi oranlarFb'nin oran düşüyor bu sefer zor.
11'ler açıklandıktan sonra değişim olursa bir daha bakarız.ona şaşırdım ben de, normalde 1.50lere yakındı oranlar ama şuan nerdeyse yurt dışı ile yurt içi aynı olacak nerdeyse, normalde 0.20 lik bir fark olurdu yurt dışı ile, oranlarda bir gariplik bence rakip kayseri,gençler falan değil bana düşük geldi oranlar