SL 25/26 H:25 | Fenerbahçe 3-2 Samsunspor | MS | 8 Mart | beIN Sports 1

Fenerbahce berbat bir takim
Oynarsa Assensio birazda keremin ayagina bakan bir takim geriye Adam gibi yerlesip bekleyen her takim puan alabilir

Ellerinde ki oyuncu tiplemeleri kontraatak formatinda Sidikli Kerem Nene Musabba Filan hepsi at onune kossun tarzi adamlar

Salakca penalti yapmaz Duran toptan Filan beles gol yemezsen gol atmalari bile mucize

Ama bugun kafadan hakem olaya dahil olur ilk yari
2-0 Filan biter Sonra 2-1 Filan olur oylede biter

Fenerbahçe XI: Ederson, Mert, Brown, Oosterwolde, Levent, Kante, Guendouzi, Asensio, Musaba, Kerem, Cherif.

Samsunspor XI: Okan, Yunus, Satka, van Drongelen, Tomasson, Celil, Makoumbou, Ntcham, Mendes, Holse, Mouandilmadji.

İsmail de yok. FB'nin defans çok zayıf. Samsun bu fırsatı kullanmalı.

Normalde BJK deplasman galibiyeti ciddi motivasyon kırar. Ama daha TS deplasmanımız olduğu için bir şekilde kazanırlar bu maçı. Zaten bugünde kazanamazlarsa lig biter Tedesco falan kovulur.

stoperlerin arayı iyi işlerler de fb maçlarında iyi bitiremiyorlar 1-1 bitsin yenilmezlik serisi devam etsin

fb de kadrodakilerden ederson,mert,brown,musaba,kerem karagümrük dep öncesi kart sınırında. Bakalım kaçı temizlemek için yırtınacak, normalde çıkmayan kartlar nasıl rahat çıkacak?

Ndiaye niye yedek acaba iyi topçuydu Samsun için.

Rahat 5 atar fener

hayırlı işler yunus emre falan ne ya bu yeni alman daum'un oğlu falan herhalde

Maçın var hakemi son dakikada neden değişmiş bilgi var mı?

samsun çok defansif çıkmış 1 gol yerlerse dağılırlar gibi 0-0a gelmişler belli o yüzden fb rahat alır

bu arada Osterwolde merkez stoper oynuyormuş 3lüde kesin kırmızılık bir pozisyonu var bugün kırmızı görür diyemiyoruz tabi

Daha önce yazdım yine yaziyorum

Delikanlı Kemal'den bir delikanlıca söz daha. Samsunspor bu maçı kazanırsa 34. hafta maçlarına kadar forumu bırakıyorum. Böyle de üç onluk delikanlıyım

Geri
Üst Alt