SL 25/26 H:25 | Fenerbahçe 3-2 Samsunspor | MS | 8 Mart | beIN Sports 1

Benim canımı sıkan maglupken çevirmeleri oldu. Beraberyken son dk atip kazansalar bu kadar koymazdı. Neyse bundada bir hayır vardir diyelim
Keşke ilk yarıdan maçı bititseydi fb.sürekli maç çevirme ve sondakika golleri sinir bozucu. Bu kaçıncı maç çevirmeleri bu heriflerin sayamadım. Geçen hafta direkten dönmese yine dönüyordu. Saçma sapan işler

Ntcam celil çıktı iş biti
İkisini çıkarmadan yalcinla kuvvetlendirebilirdi
Ntcam birde demeyim abi 10 dk daha oynar
Asensio boş kaldi tekte attı pası acı yok
Okan da iceri aldi
Beraberlik de iyi sonuçtur ama önümüze bakacağız
3 maç önce kazasalar lig kafa kafadaydi
Maç maç gidicez hedef liverpool
Ncam kalsa 3de gelirdi belki. Yaptigi degisikliklerle maci verdi.

yalan yok sondaki o uzun taçta gol bekledim yakışır idi Fb'ye

Neye şaşırıyorsunuz? Çok normal bunlar. Bu yıl daha önce keşfetmedikleri bir kahpelik keşfettiler, Fb gerideyse ikinci yarılarda rakip lehine asla faul verilmiyor. Bu şekilde dünyadaki her takımı yenebilirsiniz. Bizim maçı hatırlayın, Skriniar 2 kırmızı kartlık hareket yapıyor Sara'ya, faul bile verilmiyor. Olmayacak faul istatistikleri ortaya çıkıyor. 15-1, 20-0, 16-1, 17-0 gibi gibi. Dediğim gibi bu şekilde her rakibe karşı dönmeleri işten bile değil.

Valla beyler siz de bi bitmediniz. Olm 2 hafta öncesinde lig bitti Fener asla puan kaybetmez şampiyonluk gitti diye sabah akşam yazıyordunuz, Fener üst üste 2 maç berabere kaldı, biz BJK'yi yendik, puan farkı 4,

Fener şimdi berbat oynadığı maçta bala gte 3 puan aldı diye yine Fener puan kaybetmez, daha göztepe ts deplasmanımız var vs vs muhabbetine başladınız.

Lan olm valla ruh hastası mısınız bi kendinize gelin ya
Mevzuyu hala anlamıyorsun. Adamlar bugünkü gibi 10 tane maç kazandılar bu yıl, belki daha fazla. Şu Anadolu takımlarının saçmalıkları ve her maç aynı dakikalarda gol atıp maç kazanmaları sinir bozuyor. 3 haftada 2 defa puan kaybetti diyorsun, 10 tane maç aldılar böyle. Onu ne yapacağız. Millet sinirlenmesin mi. Ayrıca ilk maçta 45 dk sana faul bile vermedi hakem fenerle oynarken, neye güvenerek bu kadar rahatsın sen ve senin gibi konuşanlar ben onu da anlamıyorum. 4 puan fark olunca her şey bitiyor mu.

Bunca zaman hakemlerle dönen maçlar vardı ama bugün net Samsunspor'a yazar ortada hiçbir şey yoktu adamlar kabullenmişti zaten kadron dar 5 dakika daha oynat iyi oynuyorsun oyundan düşmemişsin.

Oyundan düşmüş olsan rakip üzerine gelse anlarım ama halen dipdiri duruyorlardı.

Neye şaşırıyorsunuz? Çok normal bunlar. Bu yıl daha önce keşfetmedikleri bir kahpelik keşfettiler, Fb gerideyse ikinci yarılarda rakip lehine asla faul verilmiyor. Bu şekilde dünyadaki her takımı yenebilirsiniz. Bizim maçı hatırlayın, Skriniar 2 kırmızı kartlık hareket yapıyor Sara'ya, faul bile verilmiyor. Olmayacak faul istatistikleri ortaya çıkıyor. 15-1, 20-0, 16-1, 17-0 gibi gibi. Dediğim gibi bu şekilde her rakibe karşı dönmeleri işten bile değil.
Doğru. Geçen sezon da gs'ye ve fb'nin rakiplerine sürekli sarı kart verme taktiğini bulmuşlardı

YAA 5 DK DAYANSAYDINIZ OFF 🤡 🤡 🤡

Nasıl ki bizde Osimhen yerine Icardi oynayınca patlıyoruz benzer tablo bazı oyuncuların ikamesi yok.

Boşuna Anadolu takımlarına da sallamaya gerek yok, biz de savunamadık ikinci yarı. Faul verilmiyor, adamlar yaka paça indirip tekme tokat topu alıyor. Bir faul verilse takım nefes alacak, oyun soğuyacak. Vermiyor adamlar, faul yasak.

Bu feneri yıllardır tanıyamayan arkadaşlar ben size durumu şöyle özetliyim
Dün biz bjk ye yenilsek bugün elleri ayakları birbirine girer ilk yarıya 2-0 girerlerdi ikinci yarı 2-2 biterdi.

Şunu anlayın fenerin dna sı stresli anları kaldırmamak üzerine. Dün biliyordum fenerin bugün kazanacağını.

Hadi puan puana ya da bizden 1-2 puan önde olarak rams park a gelsinler, sahada bembeyaz kesilip titrerler. Bu işler psikoloji işi, karşında yıllardır son anlarda şampiyonluk kazanmış bir rakip var dayanamazsın.

Geri
Üst Alt