SL 25/26 H:25 | Fenerbahçe 3-2 Samsunspor | MS | 8 Mart | beIN Sports 1

Boşuna Anadolu takımlarına da sallamaya gerek yok, biz de savunamadık ikinci yarı. Faul verilmiyor, adamlar yaka paça indirip tekme tokat topu alıyor. Bir faul verilse takım nefes alacak, oyun soğuyacak. Vermiyor adamlar, faul yasak.
Bizim maçtada yine bence kendi mallığımıza verdik 2. yarı hakem resmen dayak atmalarına ses çıkarmamasına rağmen taş gibi oynuyorduk.

Arda Ünyay ve Icardi girdikten sonra takım kendi kendine baskı yedi o dakikaya kadar oyunu kontrol ederken tamamen komple sistem çöktü.

Bizim ilk yarı 3-2 kazandığımız Samsunspor maçında Ntcham girdikten sonra 2-0'dan 2-2'yi yakalamışlardı. Adamların ilk yarı kafasına kafasına basmıştık bizde Lemina çıkıp onlarda Ntcham girince orta sahayı yok etmişlerdi.

Bazen 1 futbolcu çok şey ifade eder oyunu değiştirebilir bugünde gayet iyiydi çıkmasa muhtemelen en az 1 puanı alırlardı o dakikaya kadar tüm orta sahadaki oyunu kurgulayıp yönlendiriyordu fener baskı yaparken çok rahat paslarla oyunu açıyordu.
1773000574211.webp

Bizim tribunlerdeki şımarık taraftar kitlesi steve vs elestirecegi yerine şimdiye kadar dursunu elestirse tepki koysaydi keske

Bu feneri yıllardır tanıyamayan arkadaşlar ben size durumu şöyle özetliyim
Dün biz bjk ye yenilsek bugün elleri ayakları birbirine girer ilk yarıya 2-0 girerlerdi ikinci yarı 2-2 biterdi.

Şunu anlayın fenerin dna sı stresli anları kaldırmamak üzerine. Dün biliyordum fenerin bugün kazanacağını.

Hadi puan puana ya da bizden 1-2 puan önde olarak rams park a gelsinler, sahada bembeyaz kesilip titrerler. Bu işler psikoloji işi, karşında yıllardır son anlarda şampiyonluk kazanmış bir rakip var dayanamazsın.
Mucizevi kazandilar bugun yahu, neyi biliyordun? Guldurme adami hahahah

Bunu izledikten sonra halen hakemlik birşey yok diyenler var işte.
O faulü verse maç bitmişti işte. Göz göre göre korneri verdi onun bunun çocuğu
bizim saraçoğlundaki maçın aynısı fifadaki momentum olayı gibi ifb nin rakiplerini bütün ikinci yarılarda böyle ince ince doğrayıp geriye çektiriyorlar bunlar gol atsın diye.

Geri
Üst Alt