SL 25/26 H:25 | Kayserispor 1-3 Trabzonspor | MS | 9 Mart | beIN Sports 1

Onuachu gol kralı oldu gibi osi burdan zor yetişir

Onuachu'yu alıp clde oynatsan sıradan avrupa takımlarının mezesi olur kucaktan kucağa gezdirirler büyük ihtimalle.Plde herhangi takımların stoperleri bile elde sigarayla marke ediyordu bunu

Bunlarda ayrı bir bela puanda kaybetmiyorlar herifler

TS maçını rahat kazanacağımızı tahmin ediyorum, defans organizasyonları kötü ki çok zayıf takımlar bile fazlaca pozisyona girebiliyor.

Lazyo su an aynen fener gibi gidiyor cok Dar kadroyla cok pozisyon vererek ama kazanıyorlar bir şekilde

Gerçekten futbolun içine ettiler, zehirlediler her pozisyona kırmızı kart çıkmaya başladı. Maçın başında böyle kırmızı olmaz.
Maç bitiyor yorumculara bakıyorum her maçta en az 2, 3 tane kırmızı olması lazımmış böyle futbol olmaz.
Yok güç alisverisiymis yok ayağın basma acısıymış yok newton günüymüş diyerekten saçma sapan argümanlarla futbol yorumluyorlar

O penalti degilmi ya

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

bu arapzon fb maçında hurra saldırıp kaybetti bakalım bizim maçta 90 dk yatacaklar mı yoksa oynayacaklar mı

Artik iyice sasirdik neyin penalti neyin faul oldugunu bilmiyoruz.

Gerçekten futbolun içine ettiler, zehirlediler her pozisyona kırmızı kart çıkmaya başladı. Maçın başında böyle kırmızı olmaz.
Maç bitiyor yorumculara bakıyorum her maçta en az 2, 3 tane kırmızı olması lazımmış böyle futbol olmaz.
Yok güç alisverisiymis yok ayağın basma acısıymış yok newton günüymüş diyerekten saçma sapan argümanlarla futbol yorumluyorlar
Bazen gereksiz kartlar çıkıyor ama ondan daha çok da gösterilmesi gereken kartların atlandığı doğrudur. Mesela bu maçta atılan embesilin yaptığı gibi kayarak rakibin tibiasına tabanla dalmak serbest olursa, izlenecek oyuncu kalmaz ligde; başta da gözünü budaktan sakınmayan Osimhen-Barış gibiler heder olur Allah muhafaza...

Geri
Üst Alt