⚽ SL 25/26 H:26 | Galatasaray 3-0 Başakşehir | MS | 14 Mart | beIN Sports 1

3 maçımız kaldı ligde

Başakşehir, Ts ve Göztepe

3'ünden de Allahın izniyle 3'er puanla çıktığımız anda

26'yı kutlamaya başlayabiliriz

İnşallah da kutlayacağız

Ugurcan
Sallai Sanchez Singo Eren
Torreira Ilkay
Yunus Asprilla Lang
Icardi

Böyle oynasak yeterli. Jakobs Boey Lemina Osi Baris Sara carsamba lazimlar

Lan hocam da cezaliydi demi

ilk yarı işi çözmeliyiz yoksa kondisyon kaldırmaz bu maç

jacobs, apo, lemina ve torreira'dan biri net dinlendirilmeli çünkü yerlerine bu maç için koyacağımız net isimler var. tek sıkıntı osimheni dinlendirememek.

Uğürcan
Boey Sanchez Singo Eren
Torriera Sara
Barış Yunus Lang
Osimhen
Ben olsam maça bu kadro ile başlardım. Eğer A planı tutar da, skor alınırsa; İcardi, Sallai ve Asprilla'ya hücum hattında, Nhiaga ve İlkay'a da orta sahada ciddi süre verir rotasyonu öyle yapardım.

Şakaya gelecek bir maç değil. Barış da Osİ de sahada olmalı. Lpool maçı salı akşamı 22:45'te bitti. Dinlenilecek tam 4 gün var. Sakatlık veya ağrı yoksa, dinlenmek için oldukça yeterli bir süre.

Bence dinlenmesi gereken tek oyuncu Lemina ona bir sey olursa liverpool deplasmanında davinson yerine stoper oynatacak adam kalmıyor onun haricinde as kadro çıkmalıyız

Uğürcan
Boey Sanchez Singo Eren
Torriera Sara
Barış Yunus Lang
Osimhen
Ben olsam maça bu kadro ile başlardım. Eğer A planı tutar da, skor alınırsa; İcardi, Sallai ve Asprilla'ya hücum hattında, Nhiaga ve İlkay'a da orta sahada ciddi süre verir rotasyonu öyle yapardım.

Şakaya gelecek bir maç değil. Barış da Osİ de sahada olmalı. Lpool maçı salı akşamı 22:45'te bitti. Dinlenilecek tam 4 gün var. Sakatlık veya ağrı yoksa, dinlenmek için oldukça yeterli bir süre.
4 gün iyi süre usta. Live maçı sonrası zaten dinlenilir yeterince. 2-0 yapana kadar full kadro çıkılmalı.

+Başakşehir’i analiz ettin mi İrfo bu maç ben yokum.
-Ettim hocam bir kere 7 atmışız yine yeneriz boşver bak ne öğrendim.

Heyecan basti, koyup tura odaklanmak istiyorum

Salı çarşamba oynamak bizim için çok iyi oldu diğer türlü bu maç puan kaybı ihtimali çok artardı. Klasik Anadolu takımı yerine oynamaya çalışan bir takımla oynamakta güzel bir avantaj aslında.
Uğur
Boey Sanchez Singo Eren
Torreira Sara
Yunus İlkay Lang
Osimhen
şeklinde başlayıp 60 dakika civarı Torreira, Sara, Lang kullanıp oyundan almak önemli. Osimhen kendini yıpratmadan maça tamamlasın mümkünse.

Geri
Üst Alt