⚽ SL 25/26 H:26 | Galatasaray 3-0 Başakşehir | MS | 14 Mart | beIN Sports 1

Lemina ve Jacop dışında tam kadro çıkarız diye düşünüyorum.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maci ya alacagiz ya alacagiz baska yolu yok

Oyun moyun önemli degil, dünyanin en sıkıcı maçı olsun sacma sapan bir duran top golüyle bir sekilde 3 puani alsak yeter

Heyecan basti

Rotasyonla geçiştirelebilecek bir maç iken birden ligin en kritik maçı haline geldi. Rakibin varsa kalan umudunu yerin dibine gömmek için harika bir fırsat. Galibiyet ligi kapatır. İnşallah aradaki marja güvenip gevşek gevşek oynamayız

Ne kaa güzel bir gece, ne kaa güzel bir fikstür, canla başla oynayın, başağı halledin, liverpoolda her sonuçta sizden razıyız

Rotasyonla geçiştirelebilecek bir maç iken birden ligin en kritik maçı haline geldi. Rakibin varsa kalan umudunu yerin dibine gömmek için harika bir fırsat. Galibiyet ligi kapatır. İnşallah aradaki marja güvenip gevşek gevşek oynamayız
Rotasyonla geçiştirilebilecek bir maç değildi hiçbir zaman da olmadı

Gerekirse mezardan Gökmen abiyi kaldırıp oynatırız, yedek veya rotasyon diyenler başka ülkede yaşıyor. Oynadıkça ritm buluyoruz. Burayı geçersek Liverpool maçına olumlu yansır şurada kötü sonuç kötü hava ile Anfield'da 20 dakikada bırakırız turu.

Lemina ile Jakobs ikamesi olmayan 2 adam bunlar yerine birilerini koyup oynarız.

Yani liverpool maçı için hoca birkaç herifi dinlendirse puan kaybedilirse kimse bişey çok da demezdi sanırım. Kolay kazanılır anlamında demedim
Baya yangın olurdu. Derin bir rotasyon olmamalı iki kişi falan olur. Bu arada bu maç dün daha fazla kritikti ifb nin yenilmesi daha elimizi rahatlattı.

Gağassaray kullanıyor ama adamların maçın başında kırmızı penaltısı verilmiyor.

Devam abi siz.

Biz bu kadar itilsek ülkede iç savaş çıkmazsa şerefsizim.

Aptal herifler bu kadar desteğe rağmen şampiyon olamıyorlar. Ellerindeki tek argüman madem biz kollanıyoruz neden 10 senedir şampiyon olamıyoruz. Bot olduğunuz için olamıyorsunuz mal herifler iğreniyorum

Geri
Üst Alt