⚽ SL 25/26 H:26 | Galatasaray 3-0 Başakşehir | MS | 14 Mart | beIN Sports 1

Icardi: Ben ne alaka
Come On What GIF by MOODMAN

Osimhen dinlensin bir 45 dakika yav. Liverpool deplasmanını da düşünmek lazım.

Ben ilk 25 dakikada maçı çözeceğimize inanıyorum. Başak formda ama biz onlara çok ters geliriz

Bu maçtan sonra Live maçına kadar dinlenmek için yeterince vakit var.

As oyuncularımız 60 dk rahatlıkla oynar. Maçı koparalım değişikliğe gideriz.

Zaten mecburi rotasyonumuz var Apokerim ve Sane yok.

Beklerde de Boey/Sallai ve Eren oynayacak.

Yani zaten 4 oyuncuyu rotasyona sokacağız.

Bu maçtan sonra Live maçına kadar dinlenmek için yeterince vakit var.

As oyuncularımız 60 dk rahatlıkla oynar. Maçı koparalım değişikliğe gideriz.

Zaten mecburi rotasyonumuz var Apokerim ve Sane yok.

Beklerde de Boey/Sallai ve Eren oynayacak.

Yani zaten 4 oyuncuyu rotasyona sokacağız.
Sane artık kupa maçlarında oynar. Live maçında oynarsa yiyeceğimiz kontranın haddi hesabı olmaz. İlk maçta bile Yunus’u aldı Sane’yi almadı hoca, doğru olanı yaptı.

1
ugurcan
sallai singo sanchez jakobs
torreira lemina
baris sara lang
osigol

2
ugurcan
boey singo sanchez eren
torreira ilkay
baris yunus lang
osimhen

bu maca kadro 1 ilemi lemi cikariz, 2 ilemi cikariz?

Bugün fiili olarak şampiyonluk maçına çıkıyoruz. Bu ciddiyet ile ilerlemeliyiz Okan hocam.

Domine etmek lazim, cok net skor ile cok net mesaj verilmelidir.

Adamlari galibiyetle krizlere sokacagiz ve ikinciligi de kaybedecekler.

Geceden beridir iki saat uyuyamadan tekrar maçı kafamda oynuyorum.

Bugün yolculukta var. Hollanda'dan İstanbula doğru yola çıkıyorum. Ayağımız şimdiye kadar uğurlu geldi. Yine öyle olsun. Bu maçı alın ve şampiyon şarkıları aklımızda çalmaya başlasın. Yoksa Emrah abinin sözünün üstüne söz söylemem.

Herkese sağlıklı günler ve şimdiden iyi seyirler dilerim dostlar.

Gerçekten bir akılsızlık yapıp, bu fırsatı geri çevirmememiz lazım.

Bugün vura vura kazanacağız bahanesi yok bu işin, Liverpool’a elenirsen alkışlarız elimizden geleni yaptık diye ama başak puan kaybına tahammül yok

Rehavete kapılmadan rakibi küçümsemeden oynamamiz lazim. Zor olacak liverpool maçından sonra ama bi şekilde bugün kazanmamız lazım. Olursa liverpoolu eklersek sonraki tur için de çok önemli bu maç.

Şampiyonluk yarışında rakiplerin ne yapacaklarının ya da yaptıklarının bir önemi yok. Çünkü bizim gerçek bir rakibimiz yok. Biz kendi oyunumuzu oynayıp kazandıktan sonra. Onların puan kaybetmeleri zaten muhtemeldi oynadıkları oyunlara bakınca. Ligin en formda takımlarından biri BJK'ı deplasmanda 10 kişi ile yeniyor olmamız konsantrasyon ve kalitenin bir arada olması ile alakalı bir durum. Bugün de konsantrasyonu sağlarsak galibiyet almamamız için hiç bir neden yok.

Bugün Hakem azılı yaban domuzu gibi bizi kovalayacak. Akla ziyan kartlar çıkabilir.

İlk 11 çıkıp bastırıp 45 dakikada maçı çözüp ikinci devre rotasyona girmeliyiz

Geri
Üst Alt