⚽ SL 25/26 H:26 | Galatasaray 3-0 Başakşehir | MS | 14 Mart | beIN Sports 1

2019da Şampiyon olduğumuz maç gibi bir atmosfer bekliyorum. Daha aşağısı kesmez. Liverpool maçı 4 gün sonra. Bu maç artık tarihin en önemli maçı.

Tarihin en önemli maci

Vakit geçmiyor. Şu maçı atlatalım live maçının havasına girelim

545 yıllık Galatasaray tarihinin en önemli maçı.

Büyük operasyon kokusu var gibi. TFF son kurşunu atacak, ıskalarsa lig yarışı bitiyor. Taraftar, takım uyanık olmalı. 3 puan elzem.

Ramazan demek biraz da tevazu demek

7-0 da gözümüz yok 5-0 a razıyız

arada daha az kalite farkı varken juventus nasıl atmosfer ve az kalite farkıyla bizim elimizi kolumuzu bağlayıp 10 kişiyle bile oyuna hükmettiyse biz de bu şekil davranıp bu osuruk ligde, kalite ve sakinlik ama aynı zamanda da pozitif futbolla herkese tersten işi halletmeliyiz. hurra zurra, basın parçalayına filan gerek yok, galatasaray akıllı ve pozitif oynarsa bu ligde kimse galatasaray'dan puan alamaz. inönü'de zorla 10 kişi bıraktıran şerefsizlere rağmen bile. büyük ünvan sahipleri büyük takımlara yaraşır oynar emperorun söylediği üzere. avrupalı cimbomb kimliğini kazandığımız sezonu geçen 2 seneden farklı olarak avrupalı cimbomb gibi bitirmeliyiz.

Stada 2-3 saat erken gidicem bir de.Eger bugün kayıp olursa mental olarak çökerim direkt

Bizim forum bombaya yine gsc cemaati mental ve kafa olarak en az hazır olacağımız puan kaybetme ihtimalimiz en fazla olan maça 2 liverpool maçı arasındaki maça millet yüzyılın en önemli maçı atmosfer manyak olacak diye kendi kendini şişirerek moda girmiş. sonra puan kaybı olunca takıma negatif yansıtmaya çalışacaklar tövbe estafurullah

Bu maçı taraftar almalı demiştim önceki mesajlarımda, en başta kendim görevimi yapayım dedim o zaman , akşam maçtayım hayırlısıyla.

BU MAÇI ÖLÜMÜNE OYNAYIP KAZANMAK İSTİYORUM. HAYVAN GİBİ OYNAMALIYIZ.

Geri
Üst Alt