⚽ SL 25/26 H:26 | Galatasaray 3-0 Başakşehir | MS | 14 Mart | beIN Sports 1

Bu maçın 2-0 biteceği çok açık inşallah.

icardiyi oyuna alsın takımda kaleye düzgün şut atacak adam yok.

yunusun insiyatif almayan sürekli kaçak güreşen hali ile saranın canım pozisyonları o kötü şutlarıyla hiç etmesini sindşiremiyorum.Şuan ikiside çıksa takım hiçbirşey kaybetmez.Barış tek başına mücadele ediyor .Yunusa ne oldu böyle anlamıyorum hele o saranın nasıl böyle kötü şutlar attığı halde sürekli habire o hala şut atması delirtiyor beni

Yav Emre
Ortada futbol profesörü gibi dolanıyorsun
Sen de Sami de futbolun f'sinden anlamıyorsun
O da prime zamanında Torreira'ya çöp çekip, sonra hiçbir şey olmamış gibi devam etmişti
Youtube'da süslü cümleler ile bir şeyler anlattığını zanneden herifler var ya
Aha aynısı sizsiniz
Çok iyi oynuyor dediğin herif 45 dk'da 2 tane topu yaydan uzaya dikti
Hala bir de sanki evrenin sırrını çözmüş kozmolog gibi dolanıyorsun ortada
Komiksin bayağı he

he onur he

Yalniz o barisin karisindaki zenci fenaymis kosuda barisa gecilmedi
Ama 60 Dan Sonra sicabilir atilabilirde

Ne İcardi'si arkadaşlar dalga mı geçiyorsunuz

Oynayan takım biter yaa

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ne biçim yorumlar lan…

CL’de coşturuyorsun, 2 gün sonra rakibin puan kaybediyor. 3 gün sonra kritik CL maçına çıkacaksın

Şu şartlarda oyuna bok atmak, saçma sapan şekilde eleştirmek çok komik ya
Hafta arası cl oynayan tüm büyük takımlar hafta sonu ligde zorlanır yıllardır. Bizim şu an yasadigimiz durum çok dogal. Kaldı ki 4 gün sonra tarihimizin en önemli maclarindan birine cikacakken tabii ki oyuncularda konsantrasyon eksikligi olması normal..

okan hocanin bu macta daha genis rotasyon uygulaması gerekirdi. Kenardaki oyuncularinda kendini gostermesi icin bir firsat olurdu bu. Fener dağılmış durumda, 2.ligi koruyabilmeleri bile mümkün gorunmuyorken hocanın daha cesur bir kadro tercihi yapmasını beklerdim..

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pas atan kadar koşan da ofsayta dikkat etmeli. Osi bu konuda eksi yazıyor.

Yunus ve Lang iyi değiller. Barış'ı çok yıprattık. Rakip savunmayı dağıtacak toplu topsuz koşuları doğru ve yeterli düzeyde yapamıyoruz.

Liverpool dönüşü Başakşehir'e karşı ne kadar oynanırsa o kadar oynadık. 20 milyon verdiğimiz süperstarımız yerine ayağı olan bir 10 numaramız olsa minimum 2-0 olmuştu maç.
Yunus, Lang mevzusuna ise hiç girmiyorum. Takım alanen 45 dk 9 kişi oynadı.

Geri
Üst Alt