SL 25/26 H:26 | Gençlerbirliği 0-2 Beşiktaş | MS | 15 Mart | beIN Sports 1

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
1773592453273.webp

1773592456621.webp
1773592459572.webp
1773592470333.webp

1773592483577.webp

Trendyol Süper Lig 2025/26 Sezonu 26. Hafta
Gençlerbirliği - Beşiktaş
Eryaman Stadyumu
15 Mart 2026 Pazar
20:00

1773592489615.webp

Bjk yensin
Volkan Demirel nefreti o derece

Bjk alacak bence

Ama gencler de sorunlu bir puanda.

Anadolu derbisi tadinda bir mac.

Bu gençlerbirliğinin maç öncesi müziği beynimi içine ediyor... Her maç pazar ayini gibi dakikalarca aynı melodi...

Onyekuru neden oynamıyor mesela
Metehan daha mı iyi topçu çok merak ediyorum

Gençlerbirliği vs Tjk maçını takip eden renktaşlarım olduğu gerçeği ile yüzleşmekte zorlanıyorum.

Onyekuru neden oynamıyor mesela
Metehan daha mı iyi topçu çok merak ediyorum
Kuru bitik durumda cok uzun zamandır oynamıyor metehan bizim adem buyuk tarzı oyuncu genc olsa bizde bile is yapardı
Çirkef itiraz eden tarzda koşu press yapiyor skor katkısı var ama yasli

Kuru bitik durumda cok uzun zamandır oynamıyor metehan bizim adem buyuk tarzı oyuncu genc olsa bizde bile is yapardı
Çirkef itiraz eden tarzda koşu press yapiyor skor katkısı var ama yasli
Metehani 2. Ligten beri takip ediyorum iyi oyuncu bende çok severim gençleri çıkaran adam
Kuru oynayarak form tutan adam oynatacaksin
Oynadıkça ritim bulur takımı farklı bir yere tasir
Oynatmadiktan sonra onyekuru küser o tip bir adam
Oynatmayacaksan neden aldın ?
Onyekuru 4 maç üst üste 11 çıksın 5. Maç parildamaya başlar

Gençlerbirliği XI: Ricardo, Pedro, Goutas, Zuzek, Thalisson, Dele-Bahiru, Koita, Tongya, Göktan, Metehan, Niang.

Beşiktaş XI: Ersin, Murillo, Agbadou, Djalo, Rıdvan, Ndidi, Asllani, Cerny, Orkun, Olaitan, Oh.

Sergen Yalçın: "Geçen hafta kaybetmemiz motivasyonumuzu bozdu. Rakibimiz de alttan kurtulma peşinde biz de konumumuzu sağlamlaştırmak istiyoruz. İyi hazırlandık, kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Tek hedefimiz kazanmak!"

Volkan Demirel: "Çok önemli bir gün. 103. yılımızı kutluyoruz. Bunun değerini bilerek sahaya çıkıyoruz. Kazanmak istiyoruz. Beşiktaş'a saygı duyuyoruz. Çok iyi oyuncuları olduğunu biliyoruz ama eksiklerine de çalıştık."

Geri
Üst Alt