İsmail Aysal
Parçalı Üye
- 25 Ocak 2009
- 2.583
- 583
- 1.853
fenerliler averaj hesaplarına girmişler. Fark atarız diyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafalarinda fark 1 diyerek gaza geliyorlar herhalde.fenerliler averaj hesaplarına girmişler. Fark atarız diyorlar.
Canlidan takip etmek sart.yine 1/2 olursa şaşırmam her maç aynı terane
üstadlara sormak lazım @Mete Temiz @Melih SönmezCanlidan takip etmek sart.
Samsun macinda 1 dk daha beklesem 10.40 yerine 20+ orana geliyordu.
3 mactir yapiyorum ayni totemi, devreden itibaren ufak ufak. 2 dir tuttu, samsunda ama maalesef hesaba yaradi
Açılış 0-2, 1-3 gibi idi Antalya maçı gibi bir değişim mevcut şu an itibariyle. Hurma olması sebebiyle puan kaybını geçen haftaki 2/1 sebebiyle 1/2'yi eliyorum bu sefer +6 diyeceğim.
oranlar çok garip ligin 2.si ile son sıradaki -24 averajı olan takım maç yapıyor şuan yurt dışında 1.60lara geldi nerdeyse oran, bizim konya maçı da böyle olmuştu 12 maçtır kazanamayan,küme düşme hattının hemen üstündeki konyaya karşı maç başlamaya yakın 1.78 oranı gözlerimle gördüm,ortalama 1.60larda kapanmıştı maç başlarken bizim maçın oranıİddaa da sanırım fenerin oran yükselmiş. 1.33 olmuş.
çok gariplik var oranlarda 1.60lara dayandı avrupada nerdeyse, ligin sonuncusu,nerdeyse küme düşmüş takım ile 2.si maçı yapıyor, baya yükseldi oranlar bizim konya maçı gibi, ki bazı sitelerde zaten açılış oranı bile yüksek fbninAçılış 0-2, 1-3 gibi idi Antalya maçı gibi bir değişim mevcut şu an itibariyle. Hurma olması sebebiyle puan kaybını geçen haftaki 2/1 sebebiyle 1/2'yi eliyorum bu sefer +6 diyeceğim.
Ben de şaşırdım o yüzden yazdım. Baktığında kgümrük son 3-4 haftadır fena oynamıyor. Şöyle söyleyeyim antalya dan daha iyiler.oranlar çok garip ligin 2.si ile son sıradaki -24 averajı olan takım maç yapıyor şuan yurt dışında 1.60lara geldi nerdeyse oran, bizim konya maçı da böyle olmuştu 12 maçtır kazanamayan,küme düşme hattının hemen üstündeki konyaya karşı maç başlamaya yakın 1.78 oranı gözlerimle gördüm,ortalama 1.60larda kapanmıştı maç başlarken bizim maçın oranı
Açılış 0-2, 1-3 gibi idi Antalya maçı gibi bir değişim mevcut şu an itibariyle. Hurma olması sebebiyle puan kaybını geçen haftaki 2/1 sebebiyle 1/2'yi eliyorum bu sefer +6 diyeceğim.
3-3 biter belki.+6 mı
Mete Temiz ban rica ediyorum.
Maçı izlemeye gerek kalmadı.Açılış 0-2, 1-3 gibi idi Antalya maçı gibi bir değişim mevcut şu an itibariyle. Hurma olması sebebiyle puan kaybını geçen haftaki 2/1 sebebiyle 1/2'yi eliyorum bu sefer +6 diyeceğim.
Tanrıkut Mete abi puan kaybı geliyor mu3-3 biter belki.