Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şıkrinyar bunların yarısı diyordum eli artırıyorum %75 i
Aynen öyle. Hem savunmayı topluyor hem itici güç oluyordu. Çirkeflikler takımı gazlamalar penaltı almalar, gol de atar.Annesinin mesleğini herkese göstermekten çekinmiyordu. Şaka bir yana hırslı adam lazım öyle Kante gibi lay lay lom adamlarla iş yürümez.
Yine güçlü oyun olmazdı ama 4 maçta 7 puan bırakmazlardı bu çok netSkriniar ve taliscayla cok alakasi yok bunların net olarak sorun içeride, takimi taşıyan adam asensio dahi bisey yapamadi
Aynen öyle. Hem savunmayı topluyor hem itici güç oluyordu. Çirkeflikler takımı gazlamalar penaltı almalar, gol de atar.
Çok iyi oldu sakatlanması
Öyle öyle kabul. Karşımda olunca iğreniyorum ama takıma lazım böyle adamlar.Başıma bir şey gelmeyecekse tarzını biraz bizim Melo'ya benzetiyordum. Böyle adamlar her takıma lazım.
Vay beOlm niye lan bu maça çok yükseliyorum
Ya evet hurma evet Karagümrük falan filan. Normal şartlarda Fener 4-5 atar ama garip bi his var içimde
Fener'in karagümrük + antep' arka arkaya 2 maçtan 6 puan alamayacak sanki. Mantıklı bi nedenim yok, tamamen hissim bu.
Karagümrük veya Antep, ikisinden biri 2-0 falan saplayacak gibi geliyor
Skriniar varken bile delik deşik oldukları onca mac var ki onları hakemler kurtardığı icin cok göze batmadı evet önemli adam ama bunlar da esas asensio is yapmadimi savunmadı dijk ramos olsun yine birsey yapamazlarYine güçlü oyun olmazdı ama 4 maçta 7 puan bırakmazlardı bu çok net
Bütün maçlarını izledim, geçen hesaplamıştım. Hakem etkisi olmasa Göztepe ile puan puana idiler şimdi. 42 civarı.puan durumu bayern gibi 71'e 44 falan olmalıydı.