SL 25/26 H:26 | Karagümrük 2-0 Fenerbahçe | MS | 13 Mart | beIN Sports 1

Yok eşimin arkadaşları iki kız kardeş futbolun f sinden haberleri yok.

İlk olarak Kasımpaşa maçına sadece denk gelmislerdi. Yani totem amaçlı cagirmamistik. Ama FB puan kaybedince alla alla dedik ertesi hafta bir daha çağırdık. Antalya'ya da takıldıklarında baktık cidden bu işte bir iş var.

Samsun maçında kahve için uğradılar. Bir akrabalari rahatsızdi ilk yarı sonunda kaçtılar. Onlar kaçtığında 1-2 FB yeniliyordu. Eşim de inanır böyle şeylere onlar kalsaydı fener kaybederdi diyerek Karagümrük maçına da o yüzden çağırmış
Totemlere ben de inanırım bugüne kadar ben de çok yaşadım, bu Samsun maçında da evde izliyordum, ikinci yarı bir ara oda değiştireyim dedim, içimden ya oğlum oda değişme maç döner dedim, ama baktım Fb top oynamıyor, bu maç en kötü berabere biter dedim ama olmadı, maç gitti, keşke oda değişmeseydim😄

Noldu leennnnnn evler arabalar gitti mi

Kumarda kaybettiniz aşkta kazandınız hadi galatasaray aşkı
Pizza Yes GIF
Yavrum benim çok tatlı

Olm niye lan bu maça çok yükseliyorum

Ya evet hurma evet Karagümrük falan filan. Normal şartlarda Fener 4-5 atar ama garip bi his var içimde

Fener'in karagümrük + antep' arka arkaya 2 maçtan 6 puan alamayacak sanki. Mantıklı bi nedenim yok, tamamen hissim bu.

Karagümrük veya Antep, ikisinden biri 2-0 falan saplayacak gibi geliyor
Favori renktasimsin son dönem böyle devam

Tamamen objektif bir yerden, sadece bir futbol izleyicisi olarak yazıyorum şu an. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin tüm maçlarını izledim bu sezon. İçerde çok absürt bir hakem performansı olmazsa ve Gs motive çıkarsa 5+ farklı galibiyet işten bile değil. Aradaki seviye farkı profesyonel takım vs. U19 gibi.
Bak işte buna izin vermiyorlar. Kadıköy kayak merkezinde 3-0'dan sonra farka gidecekken belkide deplasmanda 6 atacakken çattt diye bir penaltı uydurdular kıçlarından. Sonda bizim takım geri çekildi skoru korumaya oynadı.
Bunların kötülüğünü hafife almayın. Samiyende Skor 5-0 olsa ve dakika 70 olsa 6. golü yememek için sahadan çekilirler. Öyle de ezik ve zavallı bir camia.

Geri
Üst Alt