SL 25/26 H:26 | Karagümrük 2-0 Fenerbahçe | MS | 13 Mart | beIN Sports 1

Bu hafta 4uncu hafta bunu yapiyorum:)

2 defa yatti, gecen hafta tuttu, bu hafta kismet
geçen hafta benim de öyle oldu. sırf totem niyetine peyder pey yapıyorum bu taktiği.

belki bunlar her hafta kazanabilir ama madem kasa her zaman kazanır, ben bir noktada kaybetmek zorundayım ve fb de kaybetmiş olur. beyin bedava.

Fenerlilerin bile penaltı dediği bir pozisyonu veremedi hakem
Biz oyunculara Elimizi atmaya korkuyoruz Eyüpspor maçı yine bu maç adamlar rahat rahat formadan çekiyorlar hem de şiddetli

Az once bastim yine bir mevla. Hakem odasi basildigna gore herseyi sattip basin fenere. Gorun ikinci yariyi hersey nasil sattlik oldugnu!!!

Hurma şimdi kendi oyuncularını tırmalıyordur soyunma odasında.

Gümrük aynen böyle devam etmeli. Biranönce ücüncüyü bulmali ozaman kopar mac. Ama bizim ligde hersey var buladar iyi oynayan gümrük bakmissin kendi kalesine golleri siraliyor. Bu lig bu iste. Normalde böyle devam etseler 3 4 rahat olur.

bugün ya karagümrük yanacak ya iddaa batacak

Şimdi Fener kazanamazsa 61.610 lira gidiyor mu?
Bilmediğim için soruyorum.
1773425041349.webp

aynen hocam fener kazanamazsa 61.610 liraya el sallıyoruz. ama zaten istediğim şey kazanamaması. yani fener puan bırakırsa onun sevinci benim için paradan kıymetli. olur da fener kazanırsa en azından teselli ikramiyesi almış oluyorum. win-win

geçen hafta benim de öyle oldu. sırf totem niyetine peyder pey yapıyorum bu taktiği.

belki bunlar her hafta kazanabilir ama madem kasa her zaman kazanır, ben bir noktada kaybetmek zorundayım ve fb de kaybetmiş olur. beyin bedava.
Benim arkadasim fenerli, zamaninda inanilamz para kazanmisligi var. Ama ters mantik, direkt karsi takima basiyor. Giderse param gitsin yeterki yenelim kafasi.

Bursa sampiyonluk macinda dunyayi kazanmisti hic unutmam. 3 saat , ayakkabi falan almisti hala aklimdadir.

Fenerin bu sene kaç tane maçı 1 den 2 veya 2 den 1 oldu var mı istatistiği merak ediyorum?

İkinci yarıya başlarken çok motive olmuş görüntüsü verdiler. Birbirlerine destekler falan gaz vermeler. Görelim bakalım ne oynayacaklar bu gazla. Hadi be Gümrük diren şunlara.

Geri
Üst Alt