SL 25/26 H:27 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK | MS | 17 Mart | beIN Sports 1

Bu mallar defans yapmayı beceremiyor ki

Kupa maçında yarısahayı geçmeyip 4 yediler

Hücumu düşünmeden olmaz
Çok iyi defans yapmalarına gerek yok,Talişka kenarda olduğunda FB'nin hücum tehdidi birhayli azalıyor

Sağdan soldan gelen topları karşılayıp dursalar yeterliydi,golü hiç olmadık bir kontradan yediler

Biz nasi berabere kaldik bu salaklara

Burak Yılmaz'a güveniyorum

Şimdi devre arası gerekli değişiklikleri ve direktifleri vererek dk 65 olmadan 3-0'a getirtir maçı

Ulan Burak bir kerede şaşırt be
Selçuk kankinle feneri yarışta tutuyosunuz. Eli ayağı düzgün bir takım hatta mücadele eden takım şu feneri yener bugün. Adamlar kafada bitirmiş, bu zavallılar sahada geziyo.

Karagümrükten utanın.

Geçen hafta sarilari bilerek temizlediler
Bu maç hedef değil zaten öylesine geziye gelmisler
Yürüyerek ayak ucuyla oynuyorlar
Denk gelirse diye
Çıkıp mücadele etseler maçı kazanırlar
Ama o hırs istek yok
3-0 4-0 biter bu mac

Arka 4lü topa bomba muamelesi yapıyor fenerli oyuncu yokken bile fener ön alan baskısı futbolu oynasa ilk yarıdan 3 bile olurdu.Yusuf denen arkadaşı 2. yarı oynatacak mı burak bakalım.

E illa yiyecekler zaten 90 dkyı nasıl bitireceksin
Fb bu defans dörtlüsüyle illa ki gol yer,10 kişi Kasımpaşa'ya bile dayanamadılar 2 dakika

İlerde eksik yakalarsın sıkıştırırsın bir tane,böyle geride eksik yakalanmak FB maçlarında yapılacak bir şey değil

Adamların tek olayı bu ya,şu rakip defansı bir dengesiz yakalasak da gol atsak

Duran top desen yok,kafa vuruşu tehdidi desen yok.Asensio ve Talişka'nın bireysel yeteneği var sadece bunlarda

fener her türlü yer yiğit efe var

can suyu burak..

adamları üflesen ölecek, git salak salak oyna, bize gelince kırmızı görmüş boğa gibi saldır..

hoca falan olmaz bundan

adam mısın burak karııııııııııııı

Sidiki denen herifi tutacağım diye ofsayt hattını devamlı bozuyor Antep savunması, Burak hala ofsaytı öğrenememiş olmalı ki oyuncuları da bilmiyor.

fener burayı kazısa terlemeden 3 fark yapar ama onlar da doğaçlama takılıyor.

Ya bu burak ve selçuk yani gerçekten Emre Belözoğlu'ndan daha fazla uyuz ediyor beni.

Ki hem yerli futbolcuyu ayrı severim hem de ikisi de kulübe katkı sağladılar ettiler

Ama yok ikisine de gram sempati duyamıyorum, eskiden de duyamıyordum

Buram buram sinsilik akıyor paçalarından ikisinin de

Geri
Üst Alt