⚽ SL 25/26 H:27 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 8 Nisan | beIN Sports 1

Beklentim sıfır. Eğer göztepe ts kadar isterse rahat yenerler bizi

Bundan 4 sene önce nasıl ki kümede kalma maçında göztepe yi geçip derin bir oh çektiysek bu sefer resmen şampiyonluk maçı.

O gün maçı kaybetsek bildiğin o panikle küme düşebilirdik ama Gomis bizi o cendereden çıkardı.

Bu sefer kaybedersek bu panikle şampiyonluğu ellerimizle vericez resmen.

O gün Gomis kurtardı bakalım bu sefer biri çıkabilecek mi.

Bundan 4 sene önce nasıl ki kümede kalma maçında göztepe yi geçip derin bir oh çektiysek bu sefer resmen şampiyonluk maçı.

O gün maçı kaybetsek bildiğin o panikle küme düşebilirdik ama Gomis bizi o cendereden çıkardı.

Icardi çıkartır Mehmet abi

Ahmed kutucu kurtarır bizi

Ne oyunculara ne de teknik ekibe güveniyorum.

Maç her sonuca açık.

Barış Kutucu Sane
Sallai
Lemina Torreira
Jacobs Singo Davinson Boey

Göztepe ile fizik mücadele şart. Kutucu yorulursa Barış'ı forvete çekip sola Lang'ı al. Sane yorulunca Yunus'u sağa al. Bu formül çalışır diye düşünüyorum.

tek özelliği yan topta kafa vurmak olan göztepe'ye bakalım kaç tane boş kafa vurduracağız.
tek özelliği bu değil ki, baya sağlam kontra atak yapıyorlar, savunmayı baya öne çıkarıp alan daraltıp,kontra preslerle kaptıkları toplarla , 3 pasta kaleye gidebiliyorlar, ligin bu konuda en iyilerinden biri ve bizde tam tersi kontra yiyen bir takımız, sıkıntılı maç

Ulan ne rezil günlerdi yav. Baya baya dusecegimiz düşündüm yav. Milletin geçecegi dalgaları, ve tarihe rezillikle geçeceğimizi falan düşunüp daralıyordum. Oyyy

Osimhen yoksa oraya bir mağlubiyet daha yazın.

Ts atmosferinden çıkıp bu defa da bir başka holigan ve düşman atmosferine gideceğiz 3 gün içinde, Okan Buruk'un hiç gelemediği pısıp kaldığı maçlar. Bu sene resmen deplasmanlarda mahvetti bizi. İnşallah bunu alır, muhtemelen bunu aldığı anda özgüven perçinlenir, aksi durumda Osimhen'siz bu kadro, stresi kaldıramaz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca tekrar şampiyon olmak istiyorsa forma adaletine dönmeli, iki sene önceki gibi yapmalı isme değil hakedene fornsyı vereceksin. Bu maçta herşey belli olur Icardi ve Yunus yine başlarsa geçmiş olsun.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğurcan
Boey Sanchez Singo Jakobs
Torreira Lemina
Sane İlkay Yunus
Barış

+ Sallai, Eren, Lang

Geri
Üst Alt