⚽ SL 25/26 H:27 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 8 Nisan | beIN Sports 1

Macin sonucunu bekleyelim. Simdiden karalar baglamaya gerek yok. Kazandigimiz taktirde her iki takimdan da 4 puan ondeyiz ve bu hala cok cok buyuk bir avantaj. Ben takimin sahaya karakter koyacagini bekliyorum. Rakiplerinde umudunu sondurmek icin bu sart. Amasiz fakatsiz gercek guclerini sahaya yansitarak bu maci alacaklarini dusunuyorum. Aksi bir durumda zaten sampiyonluk adina hic bir umudum kalmaz. Bu macta sahaya karakter koyup herkesi susturmazsak zaten tepetaklak dususumuz baslar.

Bu macin hicbir mazereti olamaz cikip catir catir oynayip yenmemiz gerek , puan kayibi tahmül.edecek durumumuz kalmadi.

Kim oynarsa oynasın, hayvan gibi oynayacaksınız. Her topa 3 kişi basacaksınız. Maçı almadan dönmeyin. Şu alçak pislikleri bir daha güldürmeyelim.

Şu fb şampiyon olsada ülke rahatlasa ya adamlar ülkeyi ikiye bölecek yakında biri birini vuracak full nefret doldu haksızlıktan ortalık

Şu maç şampiyonluk maçı işte. Artık Osimhen'siz de bir planımız olmalı. Okan hocam yap birşeyler al 3 puanı

dünkü maçtan sonra, futbolcularımız açıklamalarında şampiyon olacağımıza dair çok net konuştular. bugün de olanlar ortada.

bu maçı ne kadar kafaya takacaklar, işi ne kadar şahsi mesele seviyesine dökecekler, göreceğiz.

bu maçtan alınacak bir galibiyet ile 2. ve 3. takıma karşı 4 puan öne geçilecek ve fikstürün kağıt üzerindeki zor kısmı bitmiş olacak.

dünya kupası, milli ara lay lay lomu bitti. soğuk suyu yüzlerine çarptılar mı göreceğiz.

tüm sorumluluk hoca ve topçularda. gs kadrosu her haliyle ligin en iyi kadrosu. hiçbir maçın bahanesi yok. göreceğiz bakalım.

Takımda hiç hırs göremiyorum 2. yarı reaksiyon göremiyorum bunu sağlayacak teknik ekiptir.Geriye düştüğümüz gibi hemen moraller düşüyor salıyor oyuncular.

İşin şakası kalmadı. Kazanamazsak şampiyon olma şansımız çok düşük olur. Herkes fb maçını alırız falan diyo da o iş hiç kolay olmayacak, görüyoruz.

Altı üstü 3 tane maçı ciddiye alıp 3/3 yaptığında lig bitecek.

Milyonlarca euro alanlar oturup 3 maç götünü kasacaklar yıl bitiyor zaten sonra

Malesef izlemeyeceğim. Artık bu rezilliği gerçekten sinirlerim kaldırmıyor. Ne olacaksa olsun. Dün aleni harcandık, bugün aleni kollandılar. İki maçın sadece verilen uzatma dakikalarına bakmak yeterli. Bir maçta var götünden kırmızı kart çıkarmak için çabaladı, diğerinde olmayan penaltıyı görmedi.

Dünkü taraflı hakem yönetiminin aynısı olacak, göztepe şimdiden teşvik edilmiştir, osimhen yok, forvet yok, apo yok, torreira kafada bitirmiş, Sane nasıl döneceği belli değil, takım deplasmanda leş gibi oynuyor, hakem kart penaltı arayıp duracak... Çok dezanavantaj var malesef.

Bu maçı kazanmamız için futbolcularımızın tam konsantre bir şekilde rakibi 90 dakika boğması lazım. İnşallah öyle olur.

İnanılmaz önemli bir seviyeye geldi bu maç, bırak mağlubiyeti beraberlikte bile ligi 3. bitirme riski var. 8 puan ve 7 puandan bu duruma gelmemeliydi umarım hoca ve futbolcular bir reaksiyon gösterir ve bu maçı alır. Aksi halde gerçekten işimiz çok zor, içerde osimhen olmadan bu kadar iteklenen feneri yenemeyiz.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt