Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.764
- 7.292
- 1.743
okan yine takimi sabote edip icardiyi oynatirsa ben de izlemeyecegim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TFF'nin son kurşunu bu maç olacaktır.
Karilarla yatakta bende Show bekliyorumİcardi show bekliyorum
3. olma ihtimali gerçek mi yav?Benim bildiğim takım bu maç çok rahat galibiyet alır hatta öte götürüyorum gol bile yemez işte o an şampiyonluk modunu açtığımızı gösterir.
Ama el ayak titrer, pas hataları olur ilk 20-25 dk pozisyona giremezsek geçmiş olsun.
-2 puan mı alacağız maçta o nasıl olcakLiderliği gittiği maç olacak ne yazık ki . . .
mağlubiyet aldığında 1 puan , beraberlik aldığında 2 puan önde giriyorsun hafta sonuna-2 puan mı alacağız maçta o nasıl olcak
Burayi pek ciddiye alma, ergen dolu burasiŞampiyon olmayalım diye bütün vücudunu ve varlığını vereceklere inat saplayacagiz.
Size de yazıklar olsun. Sözde Galatasaraylisiniz. Hayatım boyunca hangi rakiple çıkarsak çıkalım parçalayacaklarini bile bilsem şöyle yeniliriz böyle yeniliriz diye gelip yazmadım yazmam da. Bunun adı objektiflik falan da değil kimse kusura bakmasın.
Gsc yönetimine yeni önerim 2026-27 sezonuyla beraber kim ne kadar haklı çıkmış ödülü getirin de bu arkadaşlar rozetlerini göğsünü gere gere taksın çünkü amaçları sadece kendileri haklı çıksın da gelip burada filozofluk yapabilmek. Bence yazılarda kalmasın bu filozoflara hakettiği rozeti verin de kurtulalim
Bu kadar değildiBurayi pek ciddiye alma, ergen dolu burasi
evet?mağlubiyet aldığında 1 puan , beraberlik aldığında 2 puan önde giriyorsun hafta sonuna
fener ve ts senden önce oynuyor cumartesi günü . ikisi de yendiğinde 3. sün
o moralle kocaeli yi yenebileceğini mi sanıyorsun