⚽ SL 25/26 H:27 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 8 Nisan | beIN Sports 1

Artık inanılmaz önemli bir maç haline geldi.

Artık kalan maçlarda hazırlık maçı kıvamında mücadele ve oyun görmeye kimsenin tahammülü kalmadı.

Sallai kanata yazan var forvete yazan var bu adamdan ne bekliyorsunuz 2 metre top süremiyor yeteneği kısıtlı oynayacağı tek yer sağ bek başka yerde olmaz

Stoper sengo, sol bek eren, forvet icardi. Cok zor cok.
icardi oynarsa biz

3323.jpg

Sallai kanata yazan var forvete yazan var bu adamdan ne bekliyorsunuz 2 metre top süremiyor yeteneği kısıtlı oynayacağı tek yer sağ bek başka yerde olmaz
Kim oynayacak o zaman santrafor ya barış ya da sallai başka seçenek yok eğer 10 kişi oynamak istemiyorsan. Barışı santrafor yapsan sol kanadını çökertiyorsun. Lang da sallai de sol tarafta barış kadar tempo yapamaz. Barışı sola yazdığında santrafor için sallai’den başka seçenek kalmıyor.

Sağ tarafa yunusu koyup santraforda sane de denenebilir ama nasıl bir sonuç verir hiç bilmiyorum

Son düzenleme:
Icardi ye ziraat kupasinda bile süre verilmesin. Kadro disi birakamazlar, ama hele ligte bir dakika bile oynamamali artik.

Kim oynayacak o zaman santrafor ya barış ya da sallai başka seçenek yok eğer 10 kişi oynamak istemiyorsan. Barışı santrafor yapsan sol kanadını çökertiyorsun. Lang da sallai de sol tarafta barış kadar tempo yapamaz. Barışı sola yazdığında santrafor için sallai’den başka seçenek kalmıyor.

Sağ tarafa yunusu koyup santraforda sane de denenebilir ama nasıl bir sonuç verir hiç bilmiyorum

Barış forvete geçecek o kesin gelelim kanatlara
Sane Yunus Lang bunlardan ikisi oynayacak elinde adam var sonuçta o kötü bu kötü topuna girersek zor çıkarız bana göre hepsi formsuz bu aralar bizde kötünün iyisini arıyoruz

Barış forvete geçecek o kesin gelelim kanatlara
Sane Yunus Lang bunlardan ikisi oynayacak elinde adam var sonuçta o kötü bu kötü topuna girersek zor çıkarız bana göre hepsi formsuz bu aralar bizde kötünün iyisini arıyoruz
İkimizin bakış açısı aynı aslında sadece sen solda lang santraforda barış daha iyi olur diyorsun ben de solda barış santraforda sallai daha iyi olur diyorum

Singo forvete gecer

Apo cezalı olmasa kesinlikle mantıksız değildi

Sara'nın durumunu bilmiyorum ama hazırsa kesinlikle oynamalı.

Bende Sane’ye güveniyordum ama ekstra izin aldığını öğrenince ve şimdi bu açıklamayı görünce İcardi vari performans sergileyeceğini düşünmeye başladım.
Zaten oynayarak form tutan adamdır ve 2-3 hafta oynadıktan sonra istediğimiz performansı sergileyecektir.

Sane bu maçı ve Fb maçını aldırmalı.

Lamı cimi yok.

Senede 10.000.000 Euro para alıyor 2 ma dışında ağırlığını hissedemedik.

Osimhen de ne yapıp edip G.Birliği lig maçına yetişmeli.

Tescilli GS düşmanı Volkan o maçı kitleyecek çünkü.

Maçı Osimhen ve Sane almalı yine ama tek başına Sane de yetmez o maça.

Fb maçında ikisi de sağlıklı olması için o maçı oynamalılar beraber.

Şu maçı alın da sonrasında ne yerseniz yiyin.

Tabela'ya baktığım zaman Göztepe ne attıysa yarım fazlasını bizim tarafa baktığımda görmek istiyorum.

Geri
Üst Alt