⚽ SL 25/26 H:27 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 8 Nisan | beIN Sports 1

Allah korusun eğer Osimhen sakatlanırsa bu takım bjk, ts ve Göztepe deplasmanlarından çıkamaz demiştim ve o lanet sakatlık geldi bizi buldu.
Göztepe ilk devredeki Göztepe gibiyse ve yine Icardi ile başlarsak önde basıp bizi bozacaklar.
Sane Bey'in gururu varsa bu maçı almalı

balper'i forvete atınca kanat çökecek
acaba kutucu'yu mu oynatsak

Ugurcan
Boey Sanchez Singo Jakobs
Torreira Lemina
Sane Ilkay Lang
Baris

Okan hocanin aciklamalara bakilirsa yine İcardiyle baslayacak Allah simdiden yardimcimiz olsun

İcardi yerine Barış forvet başlamalı. Torreira yerine herhangi bir adam oynamalı. Takımın en formda 2 oyuncusu Osimhen ve Sara çok kötü dönemde sakatlandı. Ama bu maçın artık telafisi yok, bu maçta alınacak kötü bir sonuç ciddi kriz yaşatır. Kazanıp puan farkını 4 yapmak gerek. 4 puan ciddi avantaj ki rakiplerde daha puan kaybedecekler. Torreira kesinlikle oynamamalı bu maçta acayip tutuldum buna. Gram GS'de oynama isteği kalmamış, her fırsatta Boca Juniors'a gitmek istiyorum diye açıklama yapmasından belli zaten. Torreira'nın GS'de ki en kötü sezonu net.

Trabzonspor'u da ortak ettik yarışa. Fener takılsa busefer bunların da takılmasını bekleyeceğiz, ve bizim fenerle maçımız var. Orada takılsan 3. bile olabilirsin. O yüzden bu maç çok önemli.

----------------------Uğurcan-----------------
Sallai-----Davinson---------Jakobs------Eren

--------------Torreira-------Lemina---------------

Sane-----------------İlkay----------------Lang

--------------------Barış----------------------

Kadro bu olmalı bence

bu maçı kazanırsak hala 100de 80 şampiyonuz bana göre. ama puan kaybında yarı yarıya olur şampiyonluk şansı

Osi olmadığında yerine kimi koysan olmuyor olmayacak, o yüzden barışı koyarak adamı en etkili olduğu sol kanattan koparmaya gerek yok, sallai santrafor oynamalı

Sanki İlkay toparlanmış gibi geldi bana bilmiyorum

Icardiyi 11e koy hocam korkma

Net malubiyet. Osimhen yokken bu takım puan kazanamaz.

Geri
Üst Alt