⚽ SL 25/26 H:27 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 8 Nisan | beIN Sports 1

1-0 olsun bizim olsun. Fb ile de berabere kaldık mı şampiyonuz. Ts puan kaybedecek balonu patlar bir yerde.

Millet bir kendine gelsin. Dün kepaze bir maç oynadık, kimse ne tatilden ne milli takımdan dönememiş haldeydi. Bu maçı kazanacağız.

Boey-Singo-Davinson-Jakobs
Toreira-Lemina
Sane-Yunus-Sallai
Barış Alper

Lang'ın motor hareketleri kaybolmuş bir türlü dengesini sağlayamıyor o elindeki çıkmadan pek bir şey veremez.
Göztepe büyütülecek bir takım değil bilhassa hücum anlamında çok kısırlar ve üretemiyorlar sadece tempo yapıp rakibin bırakacağı boşlukları değerlendirebilen yapıları var.

Eğer kaldığımız yerden devam edersek değil Göztepe herhangi bir takım bile bizi yener bizim yaptığımız yorumlar takımın normal reaksiyon vereceği durumu öngörerek yapılıyor umarım da öyle olur.

Bu maçı kazanmanın yolu olabildiğince teknik oyuncularla sahada olmak olduğunu düşünüyorum.

Bu maça dair ümidim pek yok gibi niye bilmiyorum.

Şampiyonluktan ümidi kesmedim ama bence ite kaka 1 puan farkla falan son hafta şampiyonluk gelecek gibi.

Bugün Fener BJK maçında Fener maçı kazanır üstüne de biz bu maçta puan bırakırsak hiç şaşırmam. Böyle bir senaryo yaşanabilir. Yine de buradan şampiyonluk gelecek bence

Torreirayı boklayan adamlar İlkay denilen sahada sürünüp yanındaki hariç pas vermeyen oyun kurulumunda var olmayana bir herife oynamalı çok iyi diyor.

Dayı siz şaka mısınız yav.

Negatif havayı dağıtma maçı. Ciddiyetsizliğin cezasını kestiler. Aynı hatayı üst üste iki kez yapacağımızı sanmıyorum.

Negatif havayı dağıtma maçı. Ciddiyetsizliğin cezasını kestiler. Aynı hatayı üst üste iki kez yapacağımızı sanmıyorum.

Juventus deplasmanından sonra dediler ki ders aldık bir daha böyle olmayacak sonra Liverpool deplasmanını gördük.

Bu maçı büyük sıkıntı olarak görüyorum umarım takımda herkes ayağını denk alır.

Bu maci net almaliyiz. Yoksa 1-2 fark ile 3. oluruz biz

Galibiyet gerekiyor beraberlik psikolojik anlamda bizi tedirgin eder puan olarakta avantajımız kaybolur

Torreirayı boklayan adamlar İlkay denilen sahada sürünüp yanındaki hariç pas vermeyen oyun kurulumunda var olmayana bir herife oynamalı çok iyi diyor.

Dayı siz şaka mısınız yav.

İlkayın kötü olması torreayı aklamaz. O da kötü.

Juventus deplasmanından sonra dediler ki ders aldık bir daha böyle olmayacak sonra Liverpool deplasmanını gördük.

Bu maçı büyük sıkıntı olarak görüyorum umarım takımda herkes ayağını denk alır.

Yalan konuşuyorlar.
İnsanları kandırıyorlar.
Bizimle alay ediyorlar.
Hiçbir şey bilmiyorlar.

Bu sene 8 kere ders çıkarıcaz demiş.

Bizim takım tamamen laubali disiplinsiz ders falan çıkarmayan sadece birkaç oyuncumuz o günkü performansına bağlı bir takım. Osimhen yok , bu maç Barış ve Sane birşeyler yapıp defansta Trabzon maçındaki rezaletleri sergilemessek belki bir şansımız olabilir yoksa tüm takım ve hoca ders alıp birşeyler yapmaz. Beklemeyin bunlardan, takım performansı

Uğurcan
Sallai Davinson Lemina Jakops
Singo Torreira
Sane Yunus Lang
Barış

Sane kesik yiyebiliyor ise Lang çoktan yemiş olmalı

Bu teknik ekip ve oyuncu grubu ders almaz 2 maç kazanır tekrar gevşek davranırlar. 3 yıl üstüste şampiyonluk takıma nasıl olursa şampiyon oluruz rahatlığını yüklemiş. Trabzonu yensen lig bitecek adamlar hazırlık maçına çıkmış gibiydiler. Osimhen dönenede kadar hiç bir maç garanti değil. Lig de giderse şaşırmam.

Geri
Üst Alt