⚽ SL 25/26 H:27 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 8 Nisan | beIN Sports 1

Bu macin favorisi goztepe.
2-3 as oyuncusu olmayan Trabzona karsi varlik gostermeyen ekip Goztepe deplasmaninda kaybolma ihtimali yuksek. Kaldi ki takimin 50%si Osimhen yok.

Goztepeye bakamadim umarim sakat cezali fln var ve bal ile gol buluruz ilk yarinin basinda.. ters bir erken gol hezimete ugratabilir...

Yunus, Lemina, Icardi fln bunlar bitik su anda farkli sebeplerden, Lemina 2 metre onundeki kaleye gol atamayacak durumda..

Dua edelim bir sekilde Okan hoca bu sorunu cozsun ama gercekten zor gozukuyor..

Takimdaki en kazmalardan Baris'in ayagina kaldik o derece yeteneksiz bir ilk 11.. Allah'tan Sane de donuyor bakalim Okan hoca ilk 11 oynatacak mi..

Icardi oynamazsa kazaniriz
TR Ligi burası 11 koşan adam koy sahaya kalitenle hersekil gol atarsin
Les gibi oynadığın maçta bile sağ bekin gol atiyor
Öyle bir lig
Barış forvette yanında lang ile yunus
Ortada sara bitti gitti
Takım kazanmak isterseki isteyecek
Başka şansları yok kazanır geçer ligi kirariz
Bu maç kırılma maçı kazanırsan herkes kırılır

Bu macin favorisi goztepe.
2-3 as oyuncusu olmayan Trabzona karsi varlik gostermeyen ekip Goztepe deplasmaninda kaybolma ihtimali yuksek. Kaldi ki takimin 50%si Osimhen yok.

Goztepeye bakamadim umarim sakat cezali fln var ve bal ile gol buluruz ilk yarinin basinda.. ters bir erken gol hezimete ugratabilir...

Yunus, Lemina, Icardi fln bunlar bitik su anda farkli sebeplerden, Lemina 2 metre onundeki kaleye gol atamayacak durumda..

Dua edelim bir sekilde Okan hoca bu sorunu cozsun ama gercekten zor gozukuyor..

Takimdaki en kazmalardan Baris'in ayagina kaldik o derece yeteneksiz bir ilk 11.. Allah'tan Sane de donuyor bakalim Okan hoca ilk 11 oynatacak mi..
Favori göztepeyse git 4-5 orandan oyna hadi

Dördüncü sezon oldu sampiyonluga gidiyoruz ama hala sosyal medya taraftari sacma sapan bir sekilde stresi yönetemiyorlar

Yarisin her türlüsünü yasadik hatta iki defa geriden geldik öne gectik

Ona ragmen puan kaybi olursa mac fazlasiyla hafta sonu ücüncü cikabiliriz yorumlari var

Biz on sene üst üstte sampiyon da olsak sosyal medya da bu sacma algi degismez
Arda abi ciddiye alma bu kadar bu adamları

Ugurcan
Boey Sanchez Singo Eren
Lemina Ilkay
Sane Asprilla Lang
Baris

Böyle olsa

Net bir durum var o da şu: çıkıp çatır çatır oynamadan yeneriz ederiz olmuyor. Göztepe 90 dakika maçtan düşmüyor. Herhangi bir puan kaybı bizi hem demoralize eder hem de bütün planları bozar. Sadece göztepe değil içerde safispor sonra gençler hepsi zor maç hepsi.

Kağıt üzerinde favori biziz ama maç ortada. Öyle favori biziz, ezer geçeriz yok. Trabzonspor maçında ki gibi mücadele edersen tokatı yer gelirsin.

Umarım oyuncular şu 4 maçı ciddiye alır, 4 de 4 büyük oranda şampiyon yapacak. Ben futbolcu olsam, kariyerime 1 kupa daha eklemek için, koskoca lig bitmiş, 4 maç kalmış, manitayı terk ederdim, VPN üyeliğimi iptal ederdim full konsantre olurdum.

demek patlayacağımız takım göztepe ha? severdim ama maalesef acımayacağız 5-1 falan biter

Geri
Üst Alt