- 18 Mayıs 2011
- 52.993
- 56.876
- 4.613
Hakem makem diye zırlamaya gerek yok ezerek yenmez isek topunuz istifa edin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Favori göztepeyse git 4-5 orandan oyna hadiBu macin favorisi goztepe.
2-3 as oyuncusu olmayan Trabzona karsi varlik gostermeyen ekip Goztepe deplasmaninda kaybolma ihtimali yuksek. Kaldi ki takimin 50%si Osimhen yok.
Goztepeye bakamadim umarim sakat cezali fln var ve bal ile gol buluruz ilk yarinin basinda.. ters bir erken gol hezimete ugratabilir...
Yunus, Lemina, Icardi fln bunlar bitik su anda farkli sebeplerden, Lemina 2 metre onundeki kaleye gol atamayacak durumda..
Dua edelim bir sekilde Okan hoca bu sorunu cozsun ama gercekten zor gozukuyor..
Takimdaki en kazmalardan Baris'in ayagina kaldik o derece yeteneksiz bir ilk 11.. Allah'tan Sane de donuyor bakalim Okan hoca ilk 11 oynatacak mi..
Arda abi ciddiye alma bu kadar bu adamlarıDördüncü sezon oldu sampiyonluga gidiyoruz ama hala sosyal medya taraftari sacma sapan bir sekilde stresi yönetemiyorlar
Yarisin her türlüsünü yasadik hatta iki defa geriden geldik öne gectik
Ona ragmen puan kaybi olursa mac fazlasiyla hafta sonu ücüncü cikabiliriz yorumlari var
Biz on sene üst üstte sampiyon da olsak sosyal medya da bu sacma algi degismez
Torreira nasıl yedek kalıyor yav. 2 tane kadayıf orta saha ilemi oynayacagizUgurcan
Boey Sanchez Singo Eren
Lemina Ilkay
Sane Asprilla Lang
Baris
Böyle olsa
Renktasim bu maç kaç kaç biterMacin favorisi göztepeymis bak sen bak
Geçiş hücumu yemekten manyağa döneriz.Ugurcan
Boey Sanchez Singo Eren
Lemina Ilkay
Sane Asprilla Lang
Baris
Böyle olsa
BilmiyorumRenktasim bu maç kaç kaç biter
Yunusu görmek istemiyorumGeçiş hücumu yemekten manyağa döneriz.
İnşallah yenelimde ustumuzdeki yük gitsin. Sonra gerisi gelir.Bilmiyorum
Ama yillardir bildigimiz GS sahada olursa, hertürlü alir bu maci
Torreira, lemina, ilkay en ideali olur. Barış forvet, sane lang kanatlarYunusu görmek istemiyorum
Sara yok
Lemina Torreira ikilisi olmuyor, Apo da yok arkadan oyun kuran adam kalmadi