⚽ SL 25/26 H:27 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 8 Nisan | beIN Sports 1

1775505490584.webp

Ulan bir ihtimal söyle olsa

Ugurcan
Boey Sanchez Singo Eren
Lemina
Nhaga Gündogan
Sane Baris Lang

Tadindan yenmez ya

Haluk Yürekli: "Okan Buruk'un Trabzonspor maçının son bölümündeki Asprilla performansından memnun olduğunu duyuyorum. Göztepe maçında ilk 11 olur mu bilmiyorum ama süre alma ihtimali var."

Torreira'ya mecburuz. O olmaadan hiçbir şey gibi oynayamıyoruz. Sadece defansif anlamda düşünmeyin adam İlkayı saymazsak takımdaki tek pasör şu anda. Yeter ki saçmalama gününde olmasın.

Ayrıca Nhaga falan yazıp durmayın romantizminizi anlıyorum ama çocuk henüz çok düşük seviyede. Kopmuş maçta oyuna girip gol atmaya benzemez.

Bir notum da kanatlara Sane ve Lang koyanlara. Bu ikisi aynı anda oynarsa büyük ihtimal yeniliriz. Lang zaten kaç maçtır sıfır katkı, Sane de en son bitikti henüz göremedik.

Uğurcan
Boey Sanchez Singo Jakobs
Torreira Lemina
Sane İlkay Sallai
Barış

Tam anlamıyla fiziksel makine sayılabilecek bir kadro. Göztepe belkide ligin en fizikli takımı ama bu kadroyla çıkarsak çok iyi baş edeceğimizi düşünüyorum. Yunus ve Lang deplasmanlarda çok etkisizler Icardi'yi söylemiyorum bile. Şöyle fizik gücü iyi bir kadroda maestro rolünde İlkay'dan çok iyi katkı alınabilir. Eğer kazanmak istiyorsak fiziksel anlamda ezilmediğimiz bir maç olmalı.

Son düzenleme:
Icardi şu maçta ilk 11 başlasın ilk yarı maksimum 5 kere topla buluşur. Adam topa koşmuyor, hava topuna çıkmıyor ve hiçbir ikili mücadeleye girmiyor. Barış, Sallai, Asprilla hatta Singo bile forvet oynasa olur ama Icardi olmamalı bu maçta.

Geri
Üst Alt