⚽ SL 25/26 H:27 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 8 Nisan | beIN Sports 1

Ilkay 10 a nhaga da asprilla yerine olsa

Taraftarımıza acayip şımarıklik sirayet etmiş. Hiç gelip Okan yüzünden oynanan toptan korkuyoruz demeyin. Hamza(1+oğlu) lu sezonda sicar vaziyette maçları izlerken bile bu kadar korkmuyordunuz. Her maç 1-0 2-1 kazaniyorduk hemde oyun namına da bişey yoktu. Tüketim çağından dolayı taraftar 20 sene şampiyon olsa 21. Sene yandık bittik ölüyoruz gitti şampiyonluk diyecek hale gelmiş.

6 şampiyonluk fark var. Allah'ın izniyle 7 olacak. Bazılarınız matematikten bir haber belki ama kısaca özet geçeyim. Her 5 senede sadece 1 kere şampiyon olsak ve 5 senede FB 3 kere şampiyon olsa 20. Sene sonunda önümüze geçiyor bilmem anlatabildim mi?

Performansa değil de kişilere göre kadro dizersen random bir takımın random on birinden tokatı yersin.
Aspirlllayı biz 10 numara diye aldık hatta burada geyiği bile dönmüştü kanat oynayabilen 10 numara diye tam okanlık diye.
Göztepe maçında topu asarsa bi de yunus formayı unutsun valizi toplasın

Aspirilla'nin ts maçındaki performansı beğenildiği için gözgöz maçında süresi artacakmış. Antremanlarda az da olsa anlamıyor mu diyeceğim de paso tatil yapıyoruz .
Yav sorma bi üst mesajda onu yazdım performansa göre diz kadronu. Hep aynı isimler dön dön yazık yedekte bekleyene. Ben şayet Galatasaraya kiralık oyuncu versem sezonda şu kadar oynama şartı koyarım. Aspirilla belki ritmi tutacak efsaneler arasına girecek. Antrenman da hiç mi belli olmaz arkadaş.
İg ve x hesabından fotoğraf paylaşmak için toplanıyorlar

Negatif basıp şımardığımızı söylüyor bazı arkadaşlar. Biz şımarmadık malumun ilanı oluyor dile getiriyoruz. Bir adet kilolu topçumuzu hayata bağlayacaz diye 3-4 hafta önce bitmesi gereken lige, 2 rakibimizi ortak ettiğimiz için geçirdiğimiz sinir krizleri foruma da yansıyor kusura bakmayın. Bazı ayrılıkları beceremediğimiz için yaptığımız yorumlardan dolayı vefasızlıkla suçlanıyoruz. Kusura bakmayın vefa bizim kitabımızda yok. Kötü olan, koşmayan, çabalamayan, giydiği formaya saygı göstermeyen defolup gider bu kulüpten. Darülaceze değil burası 10 milyon 20 milyon alan adamlara neyin vefası arkadaş. Ben bir gün işe geç kalınca müdür götümüze kalem saplamak için hazırda bekliyor, akşamına izleyeceğim maçta sahaya scan adamlara vefa göstermemiz bekleniyor. Hadi yaa

Uğurcan
Boey-Singo-Davinson-Jakobs
Torreira-Nhaga
Yunus-Aspirilla-Lang
Barış

0-1​

Gabriel Saranin ilk sezonunda feghouli, Selçuk,belhanda gamsizligini geçti diyen adamlar gelip beni eleştirmesin. Benim bir önceki yazımda ben topçu ismi mi vermişim yoksa taraftar profilini mi eleştirmisim? Armutla sapını ayırın önce. Ayrıca burası bir forum sizin egonuzu tatmin edeceğiniz yer olmamalı. Ben 36 yıllık Galatasarayliyim ve evet taraftar şımariklasti. Son 2 haftada simardi demiyoruz 3 senelik doymusluk maalesef takımda olduğu gibi taraftarda da var. Her sene yapboz gibi takım kurmalar vs ula daha 10-15 seneye kadar kel volkanlarla saiodularla falan diş geçiriyorduk mücadele ediyorduk.

Size göre her topçu puuu kaka çöp. Hayatınızda herşey mi 4-4luk? Herşeyi mükemmel yapıyorsanız işe geç kaldığınızda mabadiniza kalem saplanan değil mabada kalem saplayan olurdunuz.

Not: İcardiyle ilgili demiyorum. Bu gözler sayısız şampiyonluklarda emeği olan muslerayi hain ırz düşmanı ilan edenleri gördü son 2-3 senede. Biraz saygı. Ayrıca diyelim ki şampiyonluk vereceğiz. Ee demek bunu da kaderde yaşamak varmış deriz. 6-0 olduğunda sokaklarda GS forması mi yakiyordunuz yoksa sezon sonu saplayinca eğleniyor muydunuz?

Hayatınızda demek ki herşey 4-4luk kusursuz günler yaşıyorsunuz ki 1 maç kötü oynayan (icardi hariçtir) herhangi bir topcuyu çarmıha geriyorsunuz.

Biz burada Bayern maçında Kazımcani asanlarla daha bu sene tactan asist yaptığında işte gerçek solbek diyenleri unutmadık. Omurga herkese lazim

Son düzenleme:
Uğurcan
Singo Sanchez Lemina Jakobs/Eren
Torreira Sara/Nhaga
Sane İlkay Sallai
Barış

Leminadan orta saha olmuyor artık bunu kabullenin

Uğurcan
Boey Sanchez Singo Jakobs
Torreira Lemina
Sane İlkay Sallai
Barış

Tam anlamıyla fiziksel makine sayılabilecek bir kadro. Göztepe belkide ligin en fizikli takımı ama bu kadroyla çıkarsak çok iyi baş edeceğimizi düşünüyorum. Yunus ve Lang deplasmanlarda çok etkisizler Icardi'yi söylemiyorum bile. Şöyle fizik gücü iyi bir kadroda maestro rolünde İlkay'dan çok iyi katkı alınabilir. Eğer kazanmak istiyorsak fiziksel anlamda ezilmediğimiz bir maç olmalı.
Sallai konya ve lpool maclarinda rezildi önde

Sallai önde olmaz. Singo olur Sallai olmaz artık

Sağ kanatta zaten Sane olur

Sol Kanada Yunus olabilir.

İsterse forvette Arda oynasın stoperde Ahmed, bu maçı seve seve kazanacaksınız, yoksa tüm futbolculara ağır küfür şov ve tepki olacak. Kendinize gelin uyuşuk herifler.

Nhaga mutlaka oynamalı
Lemina Nhaga İlkay orta sahası olmalı, Nhaga hem dribling yapabiliyor hem de dar alanda çalım atıp faul alabiliyor Torreira artık yedeğe çekilmeli

Burda 3 Puan alamazsak geri kalan 7 maci kazanmamis gerek, eger burdan 3 Puan cikarirsan icabinda bir yenilgi hakkin kaliyor

Nhaga mutlaka oynamalı
Lemina Nhaga İlkay orta sahası olmalı, Nhaga hem dribling yapabiliyor hem de dar alanda çalım atıp faul alabiliyor Torreira artık yedeğe çekilmeli
Pozisyon bilgisi çok zayıf geldi bana,top rakipteyken posizyon almasında sıkıntı var göztepe gibi kritik deplasmanda başımızı ağrıtır.

Sadece bu yılın değil tarihimizin en önemli maçlarından bir tanesi. Galibiyet çok çok çok önemli.
KONSANTRASYON!!!

Geri
Üst Alt