Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 9.125
- 6.283
- 983
Baslamis mi?Yanliz Osi koşulara başladiysa haftaya kadroda olur sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baslamis mi?Yanliz Osi koşulara başladiysa haftaya kadroda olur sanki
Dogrumu bu yav?25 senedir çarşamba günü lig maçı kazanamıyormuşuz
Bu kadar şampiyon olmuş bir takımın çarşamba günü kazanmama ihtimali sence var mı ?Dogrumu bu yav?

Bilmiyorum, konu altında Barış'ın sakatlığı varsa oynamasın yazanlar olmuş. Ben de burada gördüm.Barış niye yok abi
Ne bilem yav bizim takim kafa birakmadi bende renktas.Bu kadar şampiyon olmuş bir takımın çarşamba günü kazanmama ihtimali sence var mı ?![]()
İcardi oynamasinda razıyım hatta Yunus bile su an 11 olmamali sonradan girebilirBilmiyorum, konu altında Barış'ın sakatlığı varsa oynamasın yazanlar olmuş. Ben de burada gördüm.
Sallama bilgiYa bu ne biçim istatistik bilimi içimiz şişti. Hiç lehimize bi veri yok mu yahu? Maçı oynamadan kaybettik bu verilere bakarsak
Şimdi optimumun orda denk geldik kornaya oturdum vallaha aslanlarım için yalnız takım otobüsümüz çok karizma haa vallahaŞimdi otobiüse bindiler adb den
Lucescu da vefat etti. Demek ki çarşamba günü kulüp kapanıyor.Ersin Düzen: "Galatasaray, Süper Lig'de çarşamba günleri oynadığı son 5 deplasman maçında galibiyet alamamış. 1 beraberlik, 4 yenilgi. En son galibiyeti 2002 yılında Lucesu döneminde Trabzonspor deplasmanında almış."
bizde yanlış bilgi olmaz
25 senedir çarşamba günü lig maçı kazanamıyormuşuz
Ersin Düzen: "Galatasaray, Süper Lig'de çarşamba günleri oynadığı son 5 deplasman maçında galibiyet alamamış. 1 beraberlik, 4 yenilgi. En son galibiyeti 2002 yılında Lucesu döneminde Trabzonspor deplasmanında almış."
bizde yanlış bilgi olmaz
Uğur çık Caferin hesabındangs oranı hızla yükseliyor
beraberlik de alamayacağız gibi