⚽ SL 25/26 H:27 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 8 Nisan | beIN Sports 1

Sallai kanat forvet olarak oynadığı zaman resmen mala bağlıyor. Maç içinde işler iyi gitmediği anda barış sola geçip sallai santrafora geçecektir, okanın oyun içi ilk denemesi bu olacaktır

Torreira ve jakobs tamam ikisi de ts maçında leş attılar ama bu kadar kritik 2 oyuncuyu direk kesmek bilemedim

Göbekteki iki oyuncumuzun yaş ortalaması 34(!) asprillaya büyük iş düşüyor

Icardi’nin yedek başlaması doğru karar

kırmızı filan görmüyordu. tetikçinin biri görmesi için çaba sarf etti.
Vardaki yavşak resmen manipüle etmeye çalıştı orta hakemi kırmızı için yalnız barışın o giriş de hani sarı değil de turuncu, son derece gereksiz bi kayma şekliydi

Bu kadro sızma işi iyice kabak tadı verdi

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gs oranı arşa çıktı. beraberliğe fitiz.

Onun ağrısı vardı bunun ağrısı vardı kendi isteğimle taktik gereği kestim diyemiyorsun hoca

Beklentiyi karşılayamayan oyuncuyu oynatmam diyemiyor hala ona buna mavi boncuk dağıtıyorsun

Galatasaray hocası olduğunun farkına var artık lütfen

Trabzon maçı 11'ine göre mevkideki farklı oyuncular.

1 - Sağ Bek: Singo - Boey
2 - Sol Stoper: Abdülkerim - Singo
3 - Sol Bek: Jacobs - Eren Elmalı
4 - Orta Saha: Torreira - İlkay
5 - Sağ Kanat: Barış - Sane
6 - Forvet Arkası: Yunus - Asprilla
7 - Sol Kanat: Lang - Sallai
8 - Forvet: İcardi - Barış

8 mevkide oyuncu değişmiş. Sürpriz bi kadro. Göztepe orta sıralarda olduğu için başımız ağrımadan 2 - 0 gibi bi galibiyet bekliyorum. Başarılar aslanlar.

Goztepe uzun oynayan ve havadan oynayan bir takim o yuzden yerden iyi pasla çıkarsak pozisyonlar buluruz

Bu maçı alamazsak cumartesi liderlik gidiyor. Bu da çok şey demek. Bacağınız kopsa da bu maçı alacaksınız.

Tranzon maçında heyecan yoktu, puan farkı rehaveti diyelim, bu maç şl maçı gibi heyecanlıyım, inşallah oyuncular da bu maçın telafisinin çok zor olacağının farkındadır

Geri
Üst Alt