⚽ SL 25/26 H:27 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 8 Nisan | beIN Sports 1

Köpekler sürekli tekme sallayıp üstüne itiraz etti bir kez olsun uyarmadı bırak sarıyı

Sane yeter lannnnn

Yeter lannnnnnnnnn

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar gamsızca top kaptırmak hakkaten bişey diyecem ağzımın ucuna geliyor da ban yemek istemiyorum

Bencede problem burada. Adam oyunu açacak pas atacak adam arıyor kimse gelmiyor
Oyuncularda ciddi boş alana kaçamama problemi zaten ayrı sorun mesela, az önce Sane çıkışta Barışı koşturmak istedi, Barış niye çizgidesin adam 25 metre top sürerken forvet pozisyona göre konumlanması lazım sıkışık alanda ara pası deniyolar, 4v2'sin orada illa top birine çarpar zaten çizgide olduğun için kontrolünde zor olur, saf forvetin avantajı bu işte, millet Icardi'ye sövüyorda, adamı besleyecek paslar atmıyoruz ki, adamı rcs'de buluşturacak adam akıllı pas orta atmıyoruz.
Osimhenli oyun neden iyi, onun stiline göre bir oyun kurgumuz var, evet bu iyi birşey fakat Osimhensiz plan olmayınca böyle oluyoruz. Liverpool maçı en bariz örnek, adam sakatlanana kadar Liverpool tartıyordu, Osi sakatlandı, takım çöktü bildiğin.

1 gol yiyoruz takım çöküyor özellikle deplasmanda, motivasyon ile ilgili sorun var, pas oyununda problem var, forvet veya oyuncu seçimlerine göre diziliş ve taktikte problem var.

Barış forvet niye sürekli çizgide mesela falan say say bitmiyor, ben bugün oyunculara kızamıyorum, ilk yarı bence gayet iyi oynayan takım, ikinci yarıda bu kadar radikal bir değişim olması tamamen saha kenarının problemi.

Sane defolllllll lan

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes nasıl böyle basit hatalar yapıyor gerçekten anlamak zor. Takım salmış gitmiş belli ki.

Şu içine sıçtığımın topunu sakın kimseye vermeyin ısrarla ayağınızda tutun tamama mı.

Once Lang'i alsana sanki top geliyor ileriye

Geri
Üst Alt