⚽ SL 25/26 H:27 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 8 Nisan | beIN Sports 1

Bu Singo’yu bi daha stoper olarak gormek istemiyorum oynayacaksa sag bek oynasın yoksa satilsin. Her hareketi tehlikeli her hareketinde acaba hata yapacak mi diye bakiyoruz boyle stoper mi plur arkadas.Sol stoper olarak oynadi illaki hatalar yapacak da sag stoper oynasa da ayni seyleri yapiyo herif

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ilk yari guzel oyun, ikinci yari cok kötu bi oyun. Sonucta guzel sonuc. Rakiplerin umudunu kiran bi galibiyet

Icardi’nin Baris’tan pazubandi aldığı an:

oglum bu ne hız 🤣🤣🤣

Bein sen şerefsiz bir oluşumsun köpekler. Göztepe bize küfür ederken sesi açıyorsun kendi taraftarımız tezahürat yaparken sesi kısıyorsun. Şerefsiz köpekler karşınızda yönetim yok diye istediğiniz gibi at koşturuyorsunuz. Elbet sizinle de başa çıkacak birisi gelir orospu çocukları sizi

İnşallah renktaş

Ama hiç sanmam

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bezdim yav aslı forvet olan forvet dışında bek bölgesinde etkili olan (o da bu boktan ligde) herife aldanıyor taraftar. Parlatıp saplayacaksın bu tür adamları.

Eren ve bu yazın 5-6 falan getirdiğinde paketlenmeliydi.

emre kalem hocaya kart gösterildi mutlu musun

Deplasman problemimiz çok büyük. Geçen senelerde böyle değildik ama hem içerde taraftarın iteklemesi ile kazanıyor hem de nasılsa maçı alırız diye sallamıyorlar. Hoca takıma taktik olarak müdahale etmiyor, herkesin bireysel yeteneği belli olduğu için sahaya sürüyor kendi başına bırakıyor. Bu şekilde doğru yaptığını zannediyor ama kimse ne oynaması gerektiğini bilmiyor takım olarak hücuma çıkmayı bilmiyorlar rastgele oynuyorlar. Geçen sene bile böyle değildik ama bu sezon hocasından oyuncusuna herkes bu şekilde davranıyor.
Kesinlikle zaten, pas hatalarının ve defansif hataların en büyük nedeni bu. Milli takımlarında "vay arkadaş" dedirten adamlar takımda saçmalıyor, Osimhen dahil, o göze batmıyor çünkü ısırıyor koşuyor fizikli vs. Zaten taktik olmadan şu takımı sahaya salsak bu kadar iş yapar az çok. Hayır daha kötü senaryo hocayı takmamaları, mümkün mü evet.

Macin basindan beri kufur eden Gottepeye bakalim nasil bir ceza verecekler.

Max +5 ittirebilirler heralde. 7 dk falan sacma uzun olur.

Oda bir sey olacahindan degil, kart mart gostermek icin he

Edit: hayret +3

Geri
Üst Alt