SL 25/26 H:28 | Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş | MS | 5 Nisan | beIN Sports 1

fb son 20 dakika orta sahayı aldı. bjk uzun topa döndü aynı bizim ts maçı gibi.

bjk eline geçen fırsatları harcadı.

fb nin kenarda hamle oyuncuları var.

bjk nin kulübesi boş.

fb penaltı alır kesin.

Sahada kendini yere atmayan fbli yok. Her pozisyonda yerdeler ve eller havada.

6 7 Hamster GIF by Grind

Beşiktaş heran yumurtlayacak gibi oynuyor

Hakem fener için herşeyi yaptı, fakat penaltı uydurmadığı için küfür ediyorlar. Inanılır gibi değil! O kadar çok kollanıyorlarki, artık futbol kurallarını bile unutur hâle gelmişler.

Asensio da gitmiş. Biz başka maç mı izliyoruz abi. Fener ne oynadı

Duran geldi bunun evi tesislere yakınmış bu duran yataktan hiç çıkmasa en az 30 gol atar diyorlardı.
Baktı çocuk bunların tek amacı Galatasaray’ı yenmek ben arızalı bunlar benden teker teker daha arızalı bunlardan bir çacık olmaz dedi çaktı 25-30 milyon euro yu para eziyor.
Bende dahil olmakla birlikte duran kadar olamıyoruz çocuk fenerde baktı bir ışık yok biz hâla bu turşular şampiyon olacak diye tedirginiz.Şampiyon belli.

Asensio nasıl sakatlandı, umarım darbeye bağlı değildir.

Duran geldi bunun evi tesislere yakınmış bu duran yataktan hiç çıkmasa en az 30 gol atar diyorlardı.
Baktı çocuk bunların tek amacı Galatasaray’ı yenmek ben arızalı bunlar benden teker teker daha arızalı bunlardan bir çacık olmaz dedi çaktı 25-30 milyon euro yu para eziyor.
Bende dahil olmakla birlikte duran kadar olamıyoruz çocuk fenerde baktı bir ışık yok biz hâla bu turşular şampiyon olacak diye tedirginiz.Şampiyon belli.
Allah’ın emri zaten hocam şampiyon olacağız ondan şüphemiz yok

Maci izlemedim , simdi gordum asensio cikmis. Sakatligi nasil oldu bilen var mi dostlar?

Ahhhh ahhh birtane sağlam orta sahamız olsaydı bu günlere kalmayacaktık en az 12 puan fark olacaktı

Geri
Üst Alt