Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.278
- 58.421
- 3.383
Fener 5 senedir puan kaybetmezdi buraya baksak o yüzden dikkate almayalımHerkes bjk yener diyor. Demek ki fener yenecek. Hep böyle olmuştur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener 5 senedir puan kaybetmezdi buraya baksak o yüzden dikkate almayalımHerkes bjk yener diyor. Demek ki fener yenecek. Hep böyle olmuştur.
Keşke önce bunlar oynasa.Tamamen bizim maça odaklı bir sonuç bekliyorum bu maçtan, biz trabzonu yenersek, bu maçı bjk alır, biz yenilir yada berabere kalırsak, fb'yi ne yapar eder kazandırırlar.
Slovakya milli takımına davet alıp katıldı takıma bakalım orada oynayacağı milli maçta belli eder kendini ne durumda.Skriniar karaktersizi oynayacak mı
Beşiktaş maçı 11 kişiyi tamamlayamaz
Gecen sene deplasmanda yendiler. bu sene en kotu beraberlik alirlar gibi.hadi len bjk bir kere de bizim isimize yara.
"Yine yatar" derken? Kadıköy'deki maçların çoğunda BJK daha iyi sonuç alıyor uzun zamandır.Bejeke yine yatar
Mert abi post-truth çağında böyle şeyleri garipsememek lazım artık"Yine yatar" derken? Kadıköy'deki maçların çoğunda BJK daha iyi sonuç alıyor uzun zamandır.
Mert abi post-truth çağında böyle şeyleri garipsememek lazım artık
Önemli olan algılar,gerçekler değil
Harbi mi diyon skor ver Nedim abiSarper abi bjk fişi çeker
1-3Harbi mi diyon skor ver Nedim abi
Ben Fb yenilmez diyorum bu sefer