SL 25/26 H:28 | Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş | MS | 5 Nisan | beIN Sports 1

bjk yönetimine kalsa maçı verirde oyuncular farklı düşünür diye düşünüyorum inş yenerler

İzlemeyeceğim. Kim kazanırsa moralim bozulacak iyice. Berabere bitsin sakatlıklar kırmızılar olsun. Banane ben mi iyi olacam

Ts yenince bjk’nin hedefi kalmadı her açıdan kötü oldu bu sonuç.

Beşiktaş normal şartlarda yenebilir ben öyle fener adına kolay geçeceğini düşünmüyorum hatta fenerin kazanması sürpriz olacaktır hem kadro hem form seviyesine bakarsak 1-3 ya da 1-4 gibi skor bekliyorum.

Yıllardır berabere kalmıyorlar gidin basın kazanin

İzlemeyeceğim. Bizim Başakşehir maçı gibi bir atmosfer olacaktır hocamız sayesinde. Çok motive çıkacaklar maça.
Kötü oynayarak yasin kol sayesinde kazanırlar. İyi oynamaya başlarsalar zaten Şampiyonlukta gidebilir.

haydi memiktaş

aLLah aLLah aLLah saLdıR memiKtaş

< ̄`ヽ、      / ̄>
 ゝ、  \ /⌒ヽ,ノ  /´
   ゝ、 `( ( ͡° ͜ʖ ͡°) /
     >     ,ノ
     ∠_,,,/´”
KupaLarı bizim İçiN KaLdır MemiktaŞ

Fenere verirler maçı. Galatasaray - fener maçını final maçı yapacaklar. Bugün Erkan Engin'in VAR'a çağırdığı pozisyonu gördünüz. Üstüne sadece 4dk uzatma verdiler. O 4dk içinde oyuncu değişikliği olmasına rağmen 4. dakikada bitirdi. Kaçtane oyuncu değişikliği oldu, VAR incelemesi oldu, Trabzonspor'lu topçular zaman geçirdi ve sadece 4 dk uzattılar.

Fener maçlarında uzatmanın üstüne bir uzatma daha ekliyorlar. Artık herkesin gözüne soka soka yapıyorlar. Bu sezondan sonra Süper ligi takip etmeyi bırakacağım.

maxresdefault.jpg

Ümit fakirin ekmeği.
Maalesef tescilliler jimnastiği yenecek gibi bi his var içimde

Geri
Üst Alt