SL 25/26 H:28 | Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş | MS | 5 Nisan | beIN Sports 1

Cengiz, siyahi stoperi, hakemi, VAR’ı, Sergen’i elleriyle verdiler maçı. Allah sizin belanızı versin, geberin şerefsizler.

Sizi de Allah bildiği gibi yapsın pısırık Galatasaray yönetimi. Sünepe herifler, şu yapılanlara rağmen tek kelime edemeyen, herkesin sinek ikili muamelesi yaptığı Galatasaray yönetimine yazıklar olsun

Fenerin maçı var dendi mi o maç 100 dakikadan aşağı olmaz ve de fener hiç bir zaman maçı bırakmaz

Fener gol atana kadar maçı uzatıyorlar. Üstüne yetmiyor penaltı uyduruyorlar. Ben bıktım arkadaş. Resmen her maç şike yapılıyor. Bu sezon son. Bu boktan ligi izlemem artık. Skorlara bakar geçerim, o da Galatasaray sevgimizden.

Ceza verin bana dayanamıyorum. Genelde hocaya ve vurdumduymaz topculara sövdüğüm için aylarca ceza alan biriyim. Bu sefer galiz küfürler etmemek için ceza verin bana. Alıştım zaten

Sergen de mal. Abi adamlar oyundan düşmüş. Habire arkada açık verip duruyosun hala. Atak da yapamıyorsun zaten ne ileri çıkıp duruyosun. 2 kere verdin zaten aynı şekilde pozisyon
Kesinlikle defansı boş bırakıyor, bizle oynasa 11 kişi defansa gömülür

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah belanızı versin sizin şerefsizler

Alın liginizi bir yerinize sokun

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt