- 4 Ağustos 2009
- 90.025
- 70.871
- 5.188
Tsli mallar düşünsün. Bu sene en cok onların hakkı yendi ama bize düşmanlar 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demiştim üstat, Asensionun yokluğunu aratmayacak tek isim Yasin Kol denilen kahpe evladı diye.baktı 3 4 tane karşı karşıya atamıyolar hakem devreye girdi hemen
Medya,tff ayaklanmıştıSimdi gozlerinizi kapatin ve bizim bu penaltiyla bjk’yi yendigimizi dusunun…
TT
Herif orta sahadan penaltı verdi. Vardaki haysiyetsizler ihaleyi hacının prensine bıraktı.Pozisyonun penaltıyla alakası yok topa müdahale ve pozisyon dışarda. Zorlama verilen bir karar işte.
Adamlar sahada top oynamıyor taraftar gazı ile oyunu rakip sahaya yıktılar gene bi halt edemediler hakem kıyağını geçti işteHerkes skora goore konuşuyor, fener oyun olarak bizden bile kötü durumda bunu söyleyen yok
90+6 da defansı niye o kadar öe çıkarırsın
Yasin Kol ve Barış Yurduseven Trabzon görünümlü 2 gizli FB'li.
Adam çok net topa dokunuyor neresi tartisilir su pozisyonun penalti olmasinin tam olarak. Dünyanın hiç bir noktasında penaltiyla alakasi bile yok yahu.Pozisyonun penaltı olup olmadığı tartışılır ama sergen gol yemek icin extra çabaladı, anadolu takimi bile dayanırdi
Fenerin derdi gol atmak değil mi hakemler attırıyor zaten onların defanstaki itin sakatlanması lazımFener bugun 3 puan aldı ama asensioyu kaybederek fazlasını vermis olabilir.
onur laf sokuyorsun hocaya yav 3 yaşında değiliz şu maçta yaşanan rezilliği hocaya bağlayacan nerdeyse, bu nasıl bir düşmanlık yav azıcık sorgulayın kendinize gelin.Tamam işte ben de diyorum ki hocam kafaya takacaktır
Ne diyeyim takmaz mi diyeyim
Sağ ayağı ile müdahalede yeterince uzaklaştıramadı diğer ayağı ile süpürdü diye vermiş olmalı.nasi penaltiydi o ya
gel de kafayi yeme
Topa müdahalelerin çoğunda devamında rakibe temas oluyor senin mantığınla onlar da faul o zaman.Topa müdahale ederken faul yapıp yapmadığına da bakılır. Her topa vuran devamında adamı biçsin o zaman. Bence karar doğru. Dışarıda topa müdahalesi başlıyor, içeride süpürüyor.