SL 25/26 H:28 | Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş | MS | 5 Nisan | beIN Sports 1

Bu pozisyon ceza sahasının içinde olsada kimse penaltı vermez. Adam topa vurduktan sonra diğer ayağını rakibe yöneltmiyor kendi altında kayıyor. Buna orta sahada şikecilere karşı faul verse; kudururlardı böyle faul olur mu diye. Bu şikenin meydan okuması. Var mı lan şike yapıyoruz diyorlar...

zaten 3 kere gel de at dediler atamadı ifb
sonunda garanti olsun diye üstüne uçtu herif
Reis Penaltı olmasa zaten bir sonraki olacak pozisyonda tahminim beşiktaşlı futbolcular çift ayakla ceza sahasında fenerliye dalacak yada kendi kalelerine bi tane sallayacak gibiydiler. Resmen tiyatro.

sakin olun saneyle sara dönünce şikecilerin maçına kadar hepsini tokatlarız

o maçıda osi çözer artık

Hem ceza sahasının dışında, hem de topa müdahale olan bir pozisyonda nasıl penaltı çalınır? Bunu da görmüş olduk. Yapı masalı anlatmaya devam. Asıl yapı ortada.

bu penalti iki sene önce 1-3 kazandigimiz fb macinda verilen penaltiya benzemis

kadiköy'de bedava bir penalti hakki oluyor fb'nin

yav bjk laf etmekte abes adamların gücü bu bizde 10 kişi ezdik, senin şampiyonlukta olan rakibini adamlar eletmiyor işte götüne yapıştıyorlar. bjk kötüde oynasa adamlar 1 puanı alıp giderdi şurdan ceza sahası dışı penaltı alakası olmayan bir topu penaltı verdiler şu komedi programlarında olan skecler gibiydi pozisyon.

Son dkakalar birseylerin dönücegini hepimiz biliyorduk. Her hafta ayni bok.15 puan geride olmasi gereken takim sampiyonluk yarisinda. Hadi biz iyi oynamiyoruz ve trabzon zaten bok gibi oynuyor ama bukadar hakem torpili hic olmamistir iki takimin. Bu yüzden bunlar bu ligin hastaligi. Yeminle igrenc bi hal aldi bu lig.

icardi'ye laf ediyoruz falanda şu 4 karşı karşıyadan 3'ünü atardı ts bize karşı bu kadar açık oynamadı hiç bi takım böyle oynamıyor
Kahkaha attirma yav herifin sivil vatandaslardan farkı yok hatta bazi sivil vatandaşlarin fiziği icardiden iyidir. Hala icardi şunu atardi bunu atardi muhabbeti mi yapacaz :asd:

Yav kardeşim temas ayrı alttan süpürmek ayrı. Bende ilk başta bir şey yok dedim ama ön görüntüde Agbadou'nun sol yerdeki ayağına bak.
Kardeşim o bileşik hareket. Kayarak topa müdahelelerin çoğunda devamında mecburen rakibi süpürürsün. Senin mantığınla çoğu topa kayma faul olur zaten

dk 90’da mackolik’ten bakayım dedim, bjk ne kırmızı görmüş ne de maçta penaltı olmuş şaşırdım
onun bunun cocukları yine yaptı yapacağını

Asagilik haramzadeler sizi. Bide nasilda seviniyorlar. Ama bize de oh olsun. Akillarini baslarina alsinlar artik. Dun ve bugun olanlardan sonra hala karakter koyamayan goztepeyi sahadan silmeyen takimida bilmem napayim
Bundan sonra 1 puan bile kaybetme hakkı yok bizimkilerin. Bu saatten sonra, tüm maçları kazanmaya mecburuz. Puan farkından bağımsız söylüyorum bunu. Şu kirli ortamda, 1 puan bile kaybetmeden tamamlamamız lazım ligin geri kalanını.

Ilk pozisyonda bjkli topçu topa dokunuyor. Ikinci pozisyonda temas ediliyor deniyor, o da dışarıda.

1000020148.webp

Geri
Üst Alt