SL 25/26 H:28 | Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş | MS | 5 Nisan | beIN Sports 1

Cengiz denen köpeğin satılmış olmadığına beni kimse inandıramaz, tjk 2.yarı gol yemek için herşeyi yaptı, ersin tek başına direndi, en son baktı hakem denen tetikçi orço bunların atacağı yok bari ben uydurayım bişeyler dedi, sizin topunuzun var ya anasını avradını..

Bizim maçtan sonra kuduz köpekler gibi açıklamalar yapan serdal adalı ve sergen şu penaltıdan sonra eğer aynı şekilde konuşmazlarsa umarım yarın sabaha gözlerini açamazlar

maçtan 2 gün önce tüpraş anlaşması yapılıyor ve maçta hakkı yeniliyor bjknin, o yüzden gram tepki olmaz sebebini biliyorsunuz.

edit: maçtan sonra açıklama yapmama kararı alan serdal adalı :D
1775417211999.webp

Bence pozisyon şeklen penaltı ama hakem yorumu ile ister verir ister vermez suistimale açık ksrşı kalede olsa topa müdahale diye yorumlardı

Tinerciler yine domalmış. Az bile oluyor onlara. Keşke olmayan kırmızıdan 60 dakika 10 kişi oynasalardı.

Şu maçta 8 dakilalık ne oldu 2.yarı?
Vardan bi gol iptal edildi ama oyun durmadı. Ekrana da gidilmedi. Zaten oyuncu değişikliği oluyordu o sırada. Sakatlık da olmadı öyle. Normal bi maç oldu. Hakkı en fazla 5 idi. Dünkü bizim maçta 4 verildi hesabet.

Ben söyle bir penaltiyla 3 puan alsam utancimdan sokaga cikamazdim taraftar olarak. Ne diyelim Allah’in adaleti yine şaşmasın insallah

Herif dizini kırmış, diğer ayağıyla topa da dokunmuş. Süpürme dediğiniz şey için diğer ayağıyla al aşağı etse tamam.

Penaltıyı izlemedim. Atin pozisyonu penaltı mi değil mi söyleyeyim. Penaltı uzmaniyim

Penaltıyla alakası yok
Klasik son dakika fenerli hareketi ve bahane arayan hakemin oh kurtuldum düdüğü
Her maç yapıyorlar, ceza sahasında kendileri rakiple temasa girip bırakıyorlar kendilerini
Hakemin fırsat kolladığını ve vereceğini bildikleri için artık çok profesyoneller bu konuda

Bu penaltı kime verilse tartışılırdı. Aynı şekilde verilmese. Mallık Agbadu da orda o hareket yapılmaz.

İşin gerçeği BJK kazanamayacağını anlayınca(Maç sonucu bile doğru dürüst tepki vermediler,şöyşe bir pozisyon sonrası yer yerinden oynardı normalde.) altyapı oyuncuları ve karakterli birkaç yabancı dışında FB gol atsın diye kaleyi açıp gerekirse gol pası dahi attılar. O da yetmeyince Yasin Kol devreye girip işi bitirdi. Salıncak ve Yasin Kol+VAR,TüpraşKOÇ hakkında ne kadar haklı söylemlerde olduğumuz ortaya çıktı.

Geri
Üst Alt