SL 25/26 H:28 | Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş | MS | 5 Nisan | beIN Sports 1

Bu tarz çokça pozisyonlar gördük ve penaltı çalınmadı. Adam topa müdahale için kayıyor ve müdahaleyi başarıyor ondan sonrası pozisyonun doğal gelişimi. Bu tarz pozisyonlarda genelde topa müdahaleye bakılır. En azından ben böyle biliyorum.

Aynı pozisyon değil ama topa ve sonra adama da müdahale ediyor o zaman penaltı mı diyeceğiz?

Burada topa müdahale için kayıyor ve ediyor tamam, devamında Nene'nin topa yönelmesini diğer sol yerdeki ayağı engelliyor. Top farklı bir yöne yönelmiyor, Nene'nin önüne düşüyor. Yani pozisyon devamına izin vermiyor. Ha burada ne koşulur, dışarıda mı içeride mi..

Agbodou danasi kosamiyor bile. Tam bir el bombası. Ulan altı üstü geride bekleyeceksiniz. Fenere gelince arkayi bosaltiyorlar son dakikalarda

Noldu lan yine cobaniye son dk golü hediye edilmiş

3 yıl üst üste şampiyon olduk bu senede olacağız bundan gram şüphem yok, normalde GS taraftarı olarak mutlu olmam lazım ama ben bu terörist köpekler yüzünden ülke futbolundan tiksindim. Ciddi ciddi futbol izlemeyi bırakmayı düşünüyorum. Yani Allah bunların bin türlü belasını versin daha ne diyeyim. Ceza sahası dışındaki pozisyona penaltı çalındı. Vallahi insan söyleyecek söz bulamıyor.

Ah ben ne diyeyim sana. Kendi kendime ne sözler yeminler ettim. En son geçen sene, bu sene de şampiyon olalım bir daha izlemiyecem dedim ama şu ortama bak ya. Bu kadar haksızlığın içinde insan takımını destekleek istiyor mecburen.

Ama benimki artık Galatasaray taraftarlığından çok fener düşmanlığına evrildi. Yemin ediyorum fenerli arkadaşlarla falan diyaloğu kesiyorum tek tek. O noktaya getirdiler artık.

Penaltı falan değildi ama bunun olacağı belliydi bunlara şu fırsatı vermemek elimizdeydi bizim takıma çok sinirliyim bu kadar umursamaz olunmaz. Bu sezon ligi kaç kez bitirme şansını teptik sayamıyorum. Göztepe maçında 1 saniye bile umursamaz oynayamaz bu takım hoca gereğini yapsın bir zahmet.

şöyle son dakikalarda beleş penaltı aldığımız maç var mı merak ediyorum?

fb ise son 5 yıldır bu penaltıların kralı veriliyor

Yasin kol tam olarak Türkiyenin özeti gibi herif
Yasin kol tam olarak Türkiyenin özeti gibi herif
Herif verdigi hic bir karardan emin degil. Suratindan okunuyor zaten. Penaltida da ben vereyim yoksa var cagirsin dedi. Ne dudugu duyuluyor ne yaptigi hareketlerden ne karar verdigi anlasiliyor. Kendinden emin olsa kosa kosa gider penalti noktasina orda beklerdi.

Boyle bir hakemin turkiye liginde en onemli derbide hakemlik yapmasi zaten bizim ulkenin icinde bulundugu basiretsizligin liyakatsizligin curumuslugun resmen yansimasi

Beini izlerken midem bulanıyor. Şuan spikerler sürekli "muhteşem istekli bir febe, bu nası bi oyundu böyle bu hırsdkfaofasfnsdlkfnsdkf" şeklinde taklalar atıyorlar. Tabi kitlenin ıq seviyesini baz alarak masal tadında takılıyorlar. Meğersem febe harika oynamış ve her yerde 2-3 oyuncu canla başla mücadele etmiş. Kesinlikle 5 dakikalık uzatma yerine 8 verilmesi ve komedi penaltıyla alakası yok.

Orta sahada nasıl gördün bunu onun bunun evladı?

HFKgy7IWUAAyQno.webp

Dışarıdaki pozisyonları içeri taşıyorlar senelerdir değişmiyor. Yapı falan diye kafa ütülüyorlar. Buların orospu çocuğu beyni olmayan taraftarı da sosyal medyayı terörize ediyor.

Geri
Üst Alt