Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.294
- 30.130
- 1.988
Dön bak penaltı dakikasına. Dün de tertemiz gol ofsayt yok diyorlardı onuachudaBuna penaltı diyenler var mıydı, toplam kaç kişiymiş![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dön bak penaltı dakikasına. Dün de tertemiz gol ofsayt yok diyorlardı onuachudaBuna penaltı diyenler var mıydı, toplam kaç kişiymiş![]()
%100 faul ama içeri dr mi dışarıda mı
Penaltı doğru, bjkli mal bilrrek yaptı işte agbadu denen
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pozisyon penaltı yav darbe var ayağa kayarken
İcerde dışarda o tartisilir net bakamadim ona
bence pozisyon penaltı ama şu olay sami yende olsa bjk kavga çıkarmadan sahadan çıkmazdı
kuzu kuzu gidiyorlar şunlara bak
Beni engelleyin seri çünkü ben sizi engelledim sizde beni görmeyin lütfenPenaltı doğru
O arkadaşlar beni de engellesinler lütfen.Beni engelleyin seri çünkü ben sizi engelledim sizde beni görmeyin lütfen
Samsun'a bırakmazlar gençler maçı FB den önce o maça verirler70.dakikalar civarında bir avantaj pozisyonu var büyük skandal..Oosterwolde ye kart vereceğim diye oyunu durdurdu net pozisyon olacak bjk atağını kesti..Kimse de konuşmadı
Bugünkü maçın tek iyi tarafı Yasin Kol denen adam bjk maclarimiza verilmez artık bjk istemediği için..
Bizim ise g.birligi ya da Samsun maclarimizdan en az birini yönetir bu sene
bunlar max 1 seneye kalmaz yabancı vara da müdahale eder yabancıları da kafalar. Bu fener camiası zion dağı mahsulleri gibi virüs adeta.Uydurma penaltı ile kazandıkları bilmem kaçıncı maç. Yabancı hakemler gelmeli. Bunun başka yolu yok. Tek çare bu. Bu yüzden Hacı Osman gelir gelmez bunun önünü kesti. Bu olmaz ise her hafta bu tiyatro devam edecek. Fener şampiyon olsun, seneye yine devam edecek.
Ona alıştık evet, her sezon son dk golünü ne şekilde bir destekle atacaklar diye beklediğimiz en az 10 maça da alıştık.Sakin ol renkdaş. Bu tff,hakemler,satılık medya ve bu kirli lige alışın artık. Her sezon ittirilen fb'ye alışın artık
Cumhurbaşkanı kararı ile maç tekrarlanırdı.Biz böyle bi penaltıyla kazansak şerefsizim iç savaş çıkardı ülkede