SL 25/26 H:28 | Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş | MS | 5 Nisan | beIN Sports 1

Ben pozisyonun faul olduğunu düşünüyorum çünkü uzaklaştırma amacıyla vurulan topa hâlâ yetişme ihtimali olan adamı da indiriyorsun. Bizim aleyhimize verilen saçma sapan bir late tackle penaltısı vardı onun gibi değil yani. Ama burada son temastan çok ayağı kaydıran ilk temas anı önemli o da dışarıda gibi geliyor. Maçı 92'de açtım penaltının büyük sorumluluğu bende sanırım ama o dakikada savunmanın orta sahaya kadar çıkıp arkaya adam sarkıtması kadar büyük bir saçmalık görmedim.

Ben pozisyonun faul olduğunu düşünüyorum çünkü uzaklaştırma amacıyla vurulan topa hâlâ yetişme ihtimali olan adamı da indiriyorsun. Bizim aleyhimize verilen saçma sapan bir late tackle penaltısı vardı onun gibi değil yani. Ama burada son temastan çok ayağı kaydıran ilk temas anı önemli o da dışarıda gibi geliyor. Maçı 92'de açtım penaltının büyük sorumluluğu bende sanırım ama o dakikada savunmanın orta sahaya kadar çıkıp arkaya adam sarkıtması kadar büyük bir saçmalık görmedim.
Mllık besiktasta ya 2 cengiz 2 agbadou hediye etti atamadılar. o gökhan sazdağ denen adam da topcu falan değil. sergen hoca olsa bu beceriksizlikteki bi oyuncuyu sahaya atmazdı. ağlamasınlar o yüzden. yüzde yüz hakettiler kaybetmeyi.

O kadar küfür ettiler bu hakeme dün, halen fenere yaranmaya calisti, ve 50 metreden olmayan penaltiyi verdi….

Memiktaş, bu fenerden sonra ağlamayı şiar edindi iyice.

Maçtan önce Yasin Kol'u övüyordu başkanınız.

Anıl abi sorumluluk niye sende oluyor ki

1775471858795.webp

Beşiktaşlılar hiç anlamıyorum normalde Fenerbahçe sempatizanlık yapacağını Galatasaray’a yapmaları gerekirdi Galatasaray her zaman Türkiye Süper Lig’ini ileri taşımaya çalışıyor başarıya oynayan kulüp biziz örnek almaları gereken camia biziz

Sponsorla paranın kölesi oldular, taraftarlarında inanılmaz bir özentilik ve trollük aşina oldu

Beşiktaşlılar hiç anlamıyorum normalde Fenerbahçe sempatizanlık yapacağını Galatasaray’a yapmaları gerekirdi Galatasaray her zaman Türkiye Süper Lig’ini ileri taşımaya çalışıyor başarıya oynayan kulüp biziz örnek almaları gereken camia biziz

Sponsorla paranın kölesi oldular, taraftarlarında inanılmaz bir özentilik ve trollük aşina oldu
Yav bunlara ne bakıyorsunuz. 3 sene üst üste ve 4 e giden fener olsaydı bu sefer bize yanlayacaklardı.

temasın ilk cereyan ettiği yer net ceza sahası dışında. bunu kimse inkar etmiyor. herkesin bu pozisyonu aklamaya çalıştığı nokta "temastan sonra, süpürmenin ceza sahası içine kadar devam ettiği" argumanı.

ulan öyle şey mi olur?

o zaman ceza sahası içindeyken, savunma oyuncuları mr bison gibi kayarak, hücum oyuncularını ceza sahası dışına doğru süpürsün. .d

tüm hücumcuları temizleyelim ceza sahası dışına doğru. rakip de ceza sahası dışından FK kullansın. :D

Rakip oyuncuyu formadan çekiyordur veya itiyordur, ceza sahasına girince de buna devam etmiştir anlarım çünkü durma şansı var. Zaten böyle bir pozisyon olsa kimse ses etmezdi.

Agbadou müdahaleyi dışarıda yapıyor ve durabilme şansı zaten yok kayarken. Hadi diyelim ki tam ceza sahasına girdiğinde ayağını açıyor, farklı bir hamle yapıyor, o da yok.
Örnek olarak yıllar sonra Kadıköy'de galibiyeti getiren Onyekuru'nun aldığı penaltı var Jailson'dan. Jailson da orada topa müdahale etmeyi başarmıştı ama hemen sonrasında ayağı yukarı kaldırıp Onyekuru'nun kurtulma şansını engellemişti. Agbadou dizini en başında kırmış ve hareketinde değişiklik yok.

Diğer konu, topa müdahale edemese yine tamam. Burada topa müdahale etmeyi başarmış diyorsun, seken topa Nene yetişir o yeterli değil deniliyor. Top bir anda hızlanıyor zaten ya auta ya da Ersin'e gitme şansı çok daha yüksek.

Olasılık üzerinden bu kadar zorlama ile penaltı olmaz.

Geri
Üst Alt