⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

Her şeyiyle rezil bir ilk yarı idi. Utanç.

sen de inşallah okanı eleştirecek yüreğe sahip olursun bir gün
gayette eleştiriyorum benim anlamadığım en ufak olumsuz anda okan hoca olmuyor ezbere yorum geliyor. kötü oynadığımızda eleştiriyorum ama bugün eleştirmem takım yok ortada orta saha bana göre en önemli yer torreira ve yunus top oynamayı unutmuş gibi 100 tane taktik kurgulasan şu bağlanıtı ile iyi oyun zor.

Doğru hamleyi geçtim oyuncu değiştirmesek bile maçı çevirebiliriz çünkü Trabzon’un yedekleri kötü. Hocamızın yanlış hamle yapacağından korkuyorum ama.

Şunu yap da bari imkansızı kovalayalım

Uğurcan
Boey singo apo jakobs
Lemina ilkay renato
Lang şalai barış

1 değil 2 değil takım belirli aralıklarla Anadolu deplasmanlarında bu duruma düşüyor. Demek ki işini yeteri kadar iyi yapmayan birileri var.

Icardi şu fizikle filan Neymar'ın gobekle oynadığı ligte top oynar Arabistan'da forma vermezler
Bu kulübün ayıbıdır kontratını feshedip gondermemek

Yine aynı eleştirileri yapmak zorundayız
Bu takımın oyun ezberi yok
Atak varyasyon yok
Sahaya yerleşim yok
Yazık bu kadroya

bu arada langdanda bi cacık olmaz 30 girmez umarım herifin parmagı koptu diye gider alır bunlar

1 puan önemli hiç öyle 3 puan için oynamaya gerek yok 1-1 e gelsin sakin pas yapıp 1 puanı koruyup 3 almaya oynamalıyız

Her milli maç arası sonrası rezalet futbol ve mental olarak dağınık bir takım. Gelenek oldu

Yenemiyorsan yenilme arkadaş

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takim 2 gun antremanla maca cikti. Fazlasini beklemek abes olurdu. Trabzon les bi takim. Her an hata yapmaya musait.

ikinci yarı pas hatalarını azaltıp baskı kurmalıyız. TS de bir şey yok. erken bir golle maç döner. tabi oyuncular ve teknik ekip isterse

Bir takımın futbol anlayaşı sadece uzun top olurmu ya

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakalim degisiklik olacak mi?

Geri
Üst Alt