⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

Uğurcan
Boey - Sanchez - Abdülkerim - Jakobs
Lemina - Torreira
Yunus - Sara - Lang
Barış​
barış 9 numarada 1 başına kaybolur, sara'dan 10 numara olmaz, yunus da hiç 11 başlayacak durumda gözükmüyor. 3-4-3 zamanı olmalı zannımca

uğurcan
singo sanchez apo
boey sara torreira jacobs
lang
icardi (sane) barış

Yunus oynasin da, 10 numarada yapamadigi besbelli artik, bunu anlamak icin daha ne olmasi gerekiyor acaba

Katiyyen olmuyor iste, orda 2-3 top kapti diye orda iyi oynamis da olmuyor

Merkezde final paslari yapamiyor, baski aninda top kaybediyor, ayakta kalamiyor ve cabuk oyundan düsüyor

Yunus‘un yeri sadece kanattir

Sara da 10 numara degil ama Yunus‘tan yine de kat kat iyidir o pozisyon icin

Takimda 10 numara yok maalesef

6 hafta yoksa Icardi'yi motive etmek lazım.
Yedek forvet almayanlar kına yakabilir

Ugurcan

Boey - Sanchez - Apo - Jacobs

Torreira - Sara - Lemina

Yunus - Icardi - Baris

20250501_000205-webp.284639

Mecbur İcardi oynayacak hiç başka opsiyona bakmayın. Kaldığı sürece oynatsan dert oynatmasan dert bir adam olacak. Yunus'la Barış sürekli altıpasa top atsın orta kessin. Sara'da 2.forvet gibi gelen boşta kalanlara vurmaya çalışsın. Sığırpres çalışmaz zaten Osimhensiz farklı taktiklerle oynayacağız.

Barış olmuyorsa Kutucu'yu falan deneyelim. Hadi içteki Kocaeli neyse de malum şahısla deplasmana we derbiye çıkmak intihar. 90 dk kılını kıpırdatmadan oynuyor herif.
En iyisi barış yine kutucununda icardiden farki yok boş kaleye adama nisanladigini unutmussun reis.

Öngörüde o derece bir markayım diyorsun. Kazanır mıyız sence bu maçı?
Yok yav, arada bir tutturuyorum ama bence kazanacağız bu maçı. Onuachu hayatının maçını oynamazsa TS'nin varlık gösterme şansı olduğunu düşünmüyorum Osi olmamasına rağmen. Herifler bireysel kalite ile müthiş puan topladılar ama takım olarak top oynadıklarını düşünmüyorum. Rahat kazandıkları maç yok.

Geri
Üst Alt