⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

İcardi bu kadar kritik bir maç öncesi osimhen'in yokluğunda, 15 gün yattı geldi 11 başladı, 90 dk oynadı. Okan kadar korkak bir hoca hayatımda görmedim.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu gerçekten inanılır gibi değil. Gittiğinden de haberim yoktu. Döndü diye haberler çıkınca şok oldum. Gerçekten başımızda hoca da yok yönetim de yok.

Koskoca devre arası transfer döneminde bir yedek santrafor ve bir orta saha alamadılar. Takımın herşeyi Osimene bağlı. Dua edelim de çabuk dönsün yoksa şampiyonluk kesin olarak gider.

Barışı forvete atacaksın, kantlardan kaliteli ayaklarınla skora gideceksin. Bu takım icardi nin takımı değil, icardi de eskisi gibi değil.

icardiyi üzmemek için st almadık anasını avradını yaa
ifbli sidikli olsa daha çok iş yapardı şu maç

rakibin bilendiği ve öncesinde her türlü pisliği yaptığı hiçbir derbi maçında gerekeni yapamadık okan hocayla

had bildirme maçlarında hep malzeme verdi

10 dakika şinanay dinlettiler

Maç sonu ortalık karışsın diye epey uğraştılar

Lazyo ve kufur edenlere laf edenlere gülüyorum sadece senin baskanin dahi bunlara laf etmiyor neden kiziyorsunuz

Bu stadda yenilmek çok sürpriz değil.

Şu bir gerçekki Osimhen yoksa takım rezalet.

Ama ciddi olarak Galatasaray’a karşı her türlü algı operasyonu yapıyorlar ve yönetim de aciz kalıyor.

Sonunda şampiyon olacağız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yunus———-ilkay————-barış
——————sallai——————

Osi dönene kadar hücum hattı böyle olmalı, güldük eğlendik, mücadele etmeyen adamlarla işi kalmadı artık bu takımın

Allah belanızı versin bütün küfürleri dinledik pasif rezil yönetim. Gs nin ağırlığı kalmadı şampiyon olsa dahi ağırlığı yok. Sizin allah belanızı versin.

Bu ruhsuz topçuların allah belasını versin. Ban yicem artık bu kulübün bu rezilliği yüzünden

icardi yerine singo forvet oynama formülü ciddi ciddi düşünülmeli icardi eksi yazıyor direkt

Geri
Üst Alt